שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ייעוץ בנוגע לתביעת מימוש ביטוח בריאות פרטי

• ייעוץ בנוגע לתביעת מימוש ביטוח בריאות פרטי
    נטלי
    25/05/2016

שלום. הייתי רוצה בבקשה לקבל חוות דעת. בסתיו 2013 נפגשתי עם סוכן ביטוח דרך העבודה ועשיתי פוליסה. באותה התקופה פחות או יותר נתפס לי הגב מלחץ בעבודה ועם הזמן זה התחיל להחמיר. הפוליסה שלי נכנסה לתוקף בתחילת 2014. (לא ידעתי שזה יכנס לתוקף רק לאחר כמה חודשים) בסוף 2013 עשיתי EMG ואמרו לי שיש לי mild chronic left C5-6 radiculopathy. במרץ 2015 עשיתי EMG נוסף והרופא שביצע אותו אמר שהEMG הקודם בכלל לא נכון והחלק הכי חשוב בו (NCS) בכלל לא בוצע. הבנתי ממנו שהEMG הזה עם האבחנה של chronic left radiculopathy לא תקף. האבחנה החדשה ב2015 היא כאב מיופציאלי. הייתי גם אצל מומחה כאב שהסכים עם האבחנה. במהלך שנתיים ניסיתי כל מיני טיפולים דרך קופת החולים וגם מסז'ים פרטיים - לפני שידעתי מה האבחון המדוייק.
    עכשיו לשאלתי, אם האבחנה שניתנה לי ב2013 לא נכונה, ורק האבחנה ב2015 גילתה מה יש לי באמת (אף בדיקה אחרת CT, MRI רנטגן לא הראו דבר) האם יש לי בכלל טיעון מול חברת הביטוח לכסות לי טיפולי פיזיותרפיה פרטיים? ז"א הבעיה התחילה פחות או יותר מתי שנפגשתי עם הסוכן לכן הצהרת הבריאות שלי לא שקרית, ולא היה ידוע בכלל מה יש לי עד 2015. האם זה טיעון תקף לבקשת כיסוי למרות שהביטוח התחיל ב2014 והכאבים ב2013?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנוגע לתביעת מימוש ביטוח בריאות פרטי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    25/05/2016

נטלי שלום,

לא ניתן לענות על שאלתך ללא בחינה מדוקדקת של תנאי הביטוח, הצהרת הבריאות והתיק הרפואי.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו