מידע רפואי
פורומים
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אחרי לידה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- כירופרקטיקה
- ביטוח לאומי
- תרופות סבתא
- אנמיה
- ויטמינים תוספי מזון
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- אורתופדיה ילדים
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- איידס, HIV
- פסיכולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
- הגברת חלביעלי צפון01/03/2014
שלום
אני מניקה את ביתי בת החודש ומעוניינת לדעת האם בירה שחורה מגבירה חלב והאם היא בריאה לתינוק?
איזה עוד דברים ניתן לקחת כדי להגביר חלב? הבנתי שחילבה מגבירה חלב האם זה נכון ואם כן באיזו צורה יש לקחת אותה, בקפסולות או בגרגירים?
אשמח לתשובה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגברת חלב - תגובה
ענבר אופק02/03/2014היי יעל
בירה שחורה הינה מיתוס הדבר היחיד שהיא מעניקה זאת צריכת סוכר..
להגברה אפשר להצמיד כמה שיותר את התינוקת, היצע מניב תפוקה
אם עדיין מרגיש שאת זקוקה להגברה את יכולה לשתות חליטת שומר שטובה גם להקלה על הגזים לילוד אך לא להגזים עלול לגרום לגודש
לגבי החילבה הבנתי שלקיחת המינון המקסימלי 6 קפסולות ביום עלול לגרום כתופעת לוואי לדיכאון,חרדות ועוד..אז שימי לב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהיעלי צפון01/03/2014
שבוע טוב, ילדתי את ביתי הנסיכה בלידה רגילה ב 31.1.14 , לאחר הלידה היה לי דימום מוגבר וקושי בהוצאת השיליה ולכן עשו לי רביזיו בהרדמה מלאה לבדיקת שאריות מהשיליה או קרישי דם. עבר חודש מהלידה ועדיין יש לי דימום ממש קטן, טפטופים קטנים. האם זה נורמאלי שבשלב זה יש עדיין דימום , האם יש קשר לרביזיו שנעשה לי?
יש לי תור לרופא נשים ב 12.3.14- האם יש צורך להקדים אותו? האם הבדיקה אצל רופא הנשים היא וגינאלית או חיצונית.?
אודה על תשובה מהירה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק02/03/2014היי שבוע טוב
קודם כל מזל טוב
לגבי דימום לאחר לידה סביב חודש זה נורמלי שיהיה שימי לב אם הצבע השתנה במהלך החודש הדימום הינו הלוכיה כל השרידים שהצטברו מההריון ברחם
במידה ואת מניקה הרחם מתכווצת בהנקות וכתוצאה מכך מופרש הדימום לעיתים בחוזקה אם הייתה הגברת יניקה
לגבי אופי הבדיקה לאחר לידה הינה וגינאלית, עם אולטרסאונד לראות שהרחם נקיה לחלוטין.
במידה ויש לך תחושה שאת צריכה להקדים את התור עשי זאת חבל שתיהי בחרדה/חשש. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יודעת שכולן עוברות את זה..אליה21/02/2014
ובכל זאת, אני לא מסוגלת עם חוסר האונים של הקטנה שלי (בת חודש וחצי) עם הגזים.. לבי פשוט יוצא אליה ואני באמת לא יודעת מה אפשר לעשות. רופא ילדים אמר שאין מה לעשות, שזה פשוט עובר ושאין טעם לדחוף לה תרופות מיותרות שסתם יכניסו לה חומרים כימיים לגוף והמליץ לעשות עיסוי בבטן שלא מוכיח את עצמו כיעיל במיוחד..
יש אולי בכל זאת משהו שאפשר לעשות שיקל?
מוכנה לנסות כל דבר..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעת שכולן עוברות את זה.. - תגובה
ענבר אופק21/02/2014את צודקת באמת תחושת חוסר אונים
וממש לא מנחמת הידיעה שכולם סובלים..
מס׳ טיפים שאולי יסייעו-
1.מנשא בד אין על החיבוק של אמא/אבא בטן אל בטן
2.כדור פיזיו לקפל את הרגליים בזמן התקף ולשבת איתה ולקפץ בניעות קלות
3.אם את מניקה נסי להימנע מירקות מצליבים (כרוב,כרובית,ברוקולי,קטניות)
4.פרוביוטיקה לאם מניקה או תחליף אם שמכיל פרוביוטיקה
שיהיה בהצלחה ותחזרי לעדכן
חיבוק ענק והמון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהדברים ניסיתי..
אליה22/02/2014הבטן אל בטן לפעמים קצת עוזר אבל בשניה שהיא יורדת מהידיים כאילו לא היתה שום רגיעה- הצרחות והבכי ממשיכים.. מה ניתן לעשות כדי שתהיה רגועה גם במיטה? או שפשוט נצטרך להעביר את כל התקופה הזו כשהיא על הידיים.
תודה רבה על התשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהדברים ניסיתי.. - תגובה
ענבר אופק23/02/2014את יכולה לעטוף אותה בחיתול גדול
תעשי חיפוש בגוגל ל סרטוני עיטוף
זה מאוד מסייע
ודבר נוסף את יכולה לחמם כרית מיוחדת במיקרו
ולהניח במיטתה שישמר החום כי לפעמים הם מחפשים גם את חום הגוף שלנו..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש, הגזים זה תקופה קשה אבל אפשר
מיכל24/02/2014לנסות דווקא דברים טבעיים. בתקופה הראשונה גם לי אמרו שאין מה לעשות רק עיסוים והייתה אצלי מישהי מומחית עיסוים וזה עזר אבל לא פתר את הבעיה ליותר מחצי שעה. הייתי בבית מרקחת ואני? אני כבר הייתי מוכנה לנסות משהו ולא להשאיר אותה עם הבכי והאי נוחות. התיעצתי עם הרוקחת אם יש משהו אולי משכך כאבים או משהו והיא המליצה על גרפווטר שזה טיפות שנותנים לפני הארוחה וזה עוזר לבטן שלהם לעכל טוב יותר. זה טבעי אז החלטתי לנסות ובימים הראשונים הייתי נותנת טיפות ובעלי היה משכיב אותה על הבטן (בטן אל בטן) ושניהם היו נרדמים. זה הקל על כולנו, אפשר לנסות את זה. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיסויים בסופו של דבר אמורים לעזור
אני09/05/2015תקרבי את הברכיים לכיוון הבטן בתנועות עדינות וזה ממש מקל עליהם
גם סימיקול - שזה תכשיר שמאוד עוזר ולא נשאר בגוף
תנסי גם מנשא - עזר בהרבה מקרים (התינוקות נמצאים בתנוחה שמאוד מקלה עליהם)
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהשיר19/01/2014
ילדתי לפני 10 ימים ... תינוקת מקסימה ... כאשר נולדה הייתה ממש בהירה עם עיניים אפורות ממש יפות אחרי כמה יומיים נהייתה פחות בהירה ואחרי זה ממש כהה ... השאלה שלי האם צבע העור שלה ישתנה ובקשר לצבע עיניים יש סיכוי שיהפכו לירוק כי לאבא שלה יש עיניים ירוקות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה - תגובה
ענבר אופק21/01/2014מזל טוב שיר
לוקח זמן לפיגמנטציה לבוא לידי ביטוי
יש מחקרים שמראים שרק אחרי גיל שנה בכלל..
השיער הראשוני הוא פלומתי ונושר להם
וצבע העיניים מתחלף כעת הוא עכור יחסית
שתיהיה הורות מקסימה
תהני מהנסיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה כואבת..שחף13/01/2014
היי,
ילדתי לפני שלושה וחצי שבועות והקטנה שלי יונקת ממש מעולה ברוך השם מהרגע הראשון..
העניין הוא שבשבוע האחרון אני ממש סובלת מכאבים בפטמות, הן רגישות, אדומות ואפילו מעט פצועות.. יש משהו לעשות אם זה? איך אפשר לטפל בזה אם אני צריכה כל כמה שעות להניק ולא יכולה לקחת הפוגות? ניסיתי לשאוב אבל גם זה מכאיב מאוד..
אודה מאוד מאוד להצעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה כואבת.. - תגובה
ענבר אופק14/01/2014בוקר טוב
א.מזל טוב
ב.לאוורר כמה שיותר, למרוח חלב אם על הפטמות להקלה
ולשים לב שתופסת היטב את הפטמה עם העטרה
בצורה שהסנטר נוגע והפה נפתח כמו נגיסה בתפוח
אם ממשיך לכאוב אני ממליצה לבדוק עם יועצת הנקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי ניסיתי כבר את אופציית מריחת..
שחף17/01/2014חלב האם על הפטמה וזה לא ממש עזר.. היא יונקת בצורה שתיארת פחות או יותר אז אני לא יודעת להצביע על מקור הבעיה.. ככל שהזמן עובר אני מרגישה שאני כבר צריכה להפעיל
"תותחים כבדים" יותר כי הפציעות מחמירות ואני ממש חסרת מנוחה מהכאבים.. אני כבר שוקלת להעביר אותה לפורמולה כלשהי למרות שאני מעדיפה שזה יהיה המוצא האחרון.
יש הצעות נוספות למשהו יותר חזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי ניסיתי כבר את אופציית מריחת.. - תגובה
ענבר אופק18/01/2014האם ראית יועצת הנקה?
מרגיש לי שמשהו בתפיסה אינו תקין
תבקשי שלילה של לשון קשורה
יש ללא מעט תינוקות ונשמע מהתיאור שיכול להיות שיש
אגב הטיפול פשוט ומהיר להתרת הקשר
והיניקה משתפרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות סדוקות וכואבות
אורחת19/01/2014היי אני השתמשתי במשחת קלנדולה פרופוליס לפטמות סדוקות
שרכשתי בבית מרקחת הומאופתי - ראשונים פארם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ג'ל לפטמות
דלית20/01/2014אני ניסיתי את של מורז, הוא על בסיס צמחי מרפא (פליגנום, מרווה ועוד כמה שאני לא זוכרת) וזה בדיוק בשביל להרגיע ולרכך את הפטמות. זה יכול לעזור לך, אצלי זה מאוד הקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענבל נפוח לאחר קיסרישמיל16/01/2014
שלום לכולם
האמת אני זקוק לייעוץ, ידוע לי כי מבחינה משפטית מדובר רק בעצה ולא בטיפול או משהו דומה.
אישתי נכסה לתהליכי לידה יום ראשון בבוקר, לאחר שלושה ימים קשים של כל מיני טיפולים לקדם את הלידה וניסיון של כמעט 4 שעות בלידה טיבעית הובהלנו לניתוח קיסרי חירום והוציאו את הילד, כרגע אישתי מאושפזתעדיין בבית החולים ופתאום הענבל התנפח ממש באמצע הלילה כאשר ישנה.
אין אלגרגיות לשום דבר והאחות/רופא אומרים כי זאת תגובה אלרגית למשהו שהם לא יודעים ונתנו לה זריקה לאלרגיות ומשכך כאבים, לא נעשה משטח גרון או בדיקה אחרת כדי לאמת שזו אלרגיה, אני מאד אוהב את אישתי ולכן אני שואל, האם זה אפשרי שפתאום יש אלגיות שגורמות לכך למרות שאין לה אלרגיות ידועות מראש? האם זריקה נגד אלרגיות במצב זה יכולה להשפיע על ההתאוששות שלה? האם הבעיה יכולה לנבוע ממשהו שעברה כתוצאה מהלידה הארוכה והקשה?
תודה מאד לכל מי שיכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ענבר אופק16/01/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!רוית01/01/2014
שלום,
אני אמא לתינוקת בת שנה ושבע אני כל הזמן בחרדות ,מודאגת ובלחץ.
מאוד קשה לי עם זה.אני רוצה להיות רגועה אך לא הולך לי
מה לעשות?קשה לי להיות כל הזמן בשליטה
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה! - תגובה
ענבר אופק02/01/2014היי יעל
האם באזור מגורייך ישנה תמיכה של אמהות כגון אם לאם בקהילה(אם שמגיעה אלייך ונותנת לך את האפשרות לשוחח)?
או לחילופין קבוצת תמיכה של אמהות בסגנון מועדון ארוחת בוקר?
2 האופציות האלו יכולות לנרמל את המצב ולהראות לך מצבים של אמהות נוספות
משום מה החברה לא מראה לנו טרם לידת ילדינו את העתיד לקרות,בסרטים תמיד הכל בצבע ורוד ואין את החרדות או את הלחץ שהינם חלק בלתי נפרד מן ההורות כמובן בגבול הטעם הטוב!
אגב אני חושבת שלא האמהות שלנו ולא הסבתות יכולות להבין כיוון שבזמנן כאמהות טריות המציאות הייתה אחרת היה פחות זמן לחשיבה ולתהיה על הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה! - תגובה - תגובה
ענבר אופק05/01/2014סליחה על השגיאה בשם
אני כאן עבורך הילה
מוזמנת לפנות אלי בפייסבוק
חפשי ענבר אופק ונתכתב באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון אחרי לידה קיצונישמרית17/12/2013
ילדתי לפני שישה וחצי שבועות, לידה טבעית ותקינה. הדימום פסק לאחר כשבועיים שלושה ולאחר בדיקה גניקולוגית שבה נאמר לי שאני מבייצת בשבוע הרביעי, באמת קיבלתי מחזור ושמתי נוברינג כמו לפני ההריון. אני במחזור כבר 12 ימים מלאים והמחזור מאוד חזק ולא מראה סימנים שהוא עומד להסתיים. מלווה בדימום חזק וריריות דמיות, הכל מדם טרי... סליחה על התיאור המגעיל...
האם זה נורמלי??? והאם אני יכולה ביחד עם הטבעת לשים טמפון? הפדים הורגים אותי:-( תודה מראש.
נ.ב
אינני מניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ענבר אופק18/12/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי מושג מה עובר עליי אבל זה מפחSisi03/12/2013
היי אני בת 27 חודש אחרי הלידה ,הריון ראשון מלאאאאא בחרדות וחשבתי שזהו אחרי הלידה ברוך השם הכל יעבור אבל בשבוע האחרון אני מרגישה כבדות בראש סחרחורת עייפות למרות שקמתי הרגע מהשינה לחץ כזה ואז מגיע רעד בידיים אני חדת כל כך ואין לי אומץ ללכת לרופא יש לציין שאני היסטרית ושזה לא על הזמן למשל יש כמה מצבים היום שזה נעלם ואז אני נזכרת בפחד הזה וזה חוזר יש למישהי מושג מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג מה עובר עליי אבל זה מפח - תגובה
ענבר אופק04/12/2013קודם כל יקירה מזל טוב
חודש אחרי לידה יש מלא הורמונים
שיכולים ליצור אצלנו חרדות
שימי לב האם החרדות משאירות אותך סגורה בבית?
האם את לבד שעות רבות?
האם מישהי ממשפחתך,שכנה דואגת לך?
אחרי לידה במיוחד ראשונה שהכל חדש ויש חוסר בשינה,במזון
בשיחות עם מבוגרים
נוצר אצלנו לופ שחייבים לקטוע אותו
והמלצה חמה לי אליך היא ללכת למפגשי אמהות,לצעדות בקניונים עם אמהות
לשוחח על התחושות זה משנה את
התבוננות על הרגעים הלא קלים במהלך היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
Sisi04/12/2013תודה רבה על התשובה המהירה באמת שטוב שיש פורומים שניתן לקבל בהם תשובה במהירות כזאת רציתי רק להגיד שיש לי תמיכה גם מאימי וגם מבעלי החרדות שלי נעלמו חפרתי באינטרנט בגלל חוסר בחלב אם ואיזה טיפות ניתן לקנות ואז במקרה קראתי על תופעות לוואי של חילבה ורשום שחילבה ידוע בתור מוריד לחץ דם וסוכר בדם וגורם לסחרחורות וחולשה וכמות מותרת בשביל הגברת חלב היא 3 ואילו אני לקחתי 6 ומאחר ואני סובלת מלחץ דם נמוך וירידת סוכר רוב הזמן , ואתמול בגלל על הלחץ שהיה לי לא לקחתי מכדורי החילבה והיום קמתיונדהמתי שאני פשוט בלי הלחץ הזה הסחרחורת והחולשה פשוט יותר טוב לי אז תודה בכל אופן על העזרה תודה:)))(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
ענבר אופק05/12/2013בכיף יקרה
ותודה על המידע על החילבה
אני בדיוק תוהה עם להתחיל לקחת בעצמי..(התינוק שלי בן 3 חודשים)
אגב זה מאוד טבעי שלנשים לאחר לידה יש חרדות
דרך ההתמודדות איתם הינה לשתף ולראות כיצד להתגבר
שיהיה המון כיף ושמחה באמהות הטריה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גם לך...
Sisi08/12/2013ניסיתי את הטיפות של מאמילק גם הן עושות לי סחרחורת אז אם את מגלה משהו תגידי לי בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גם לך... - תגובה
ענבר אופק10/12/2013תודה רבה
יש כל מני מוצרי מדף
כרגע אני לא מנסה
בשאיבות תכלס לא יוצא אף פעם את הכמות
שהתינוק אוכל
ולהגביר חלב הכי נכון להצמיד כמה שיותר תינוק לשד
ידוע לי שמגבירי חלב טבעיים הינם שומר ועולש
שימי לב לא לאכול כמויות
ותיראי איך מרגיש לך
עולש ניתן להשיג גם במשקה צ׳יקו דמוי קפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה...
Sisi10/12/2013תודה רבה על ההצעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהדנית07/12/2013
שלום לרופאים.
ילדתי בניתוח קיסרי בשבוע 26 פגית ואני שואבת לה חלב כבר שבועיים שבמהלכן הדימום לא פוסק. הוא אמנם נחלש מיום ליום אך לא פוסק לחלוטין. האם זה בגלל ההנקה. שמעתי שיש קשר בין הדברים וכל עוד אני מניקה/שואבת הדימום לא יפסק. האם יש אמת בדבר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ענבר אופק07/12/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הנקה_הנקה_נכונה' id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חלב להנקהשלי01/12/2013
היי,
הקטנה שלי עוד מעט בת חודשיים ועד עכשיו ינקה ברצון ובלי בעיות (טפו טפו).
בשבועיים האחרונים פתאום "התייבש לי החלב", החזה פחות גדוש והצבע של מעט החלב שיוצא יותר כהה. המליצו לי על תה קמומיל ואני שותה בערך 4 כוסות כאלה ביום אבל עדיין אין שינוי. יכול להיות שזה קשור לשתיית מים? לתזונה?
מה ניתן לעשות?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חלב להנקה - תגובה
ענבר אופק04/12/2013קודם כל מזל טוב
חוסר חלב להנקה הינו נדיר מאוד
שימי לב שהתינוקת יונקת ומייצרת יציאות וחיתולים מלאים
ממליצה להיוועץ ביועצת הנקה אם מרגיש שמתמעט החלב
אך שימי לב תחושת מלאות סביב גיל חודשיים נעלמת
וחוזרת רק כשיש הפרשים גדולים בין הנקה להנקה
כשמתחילים לישון יותר שעות במיוחד בלילה
הקפידי לאכול מזונות שמכילים שומן רווי כך החלב יהיה עשיר ומזין
כמו אבוקדו,אגוזים מכל הסוגים,טחינה במידה
לגבי שתיה שימי לב שאינך שותה חליטות כיוון שהן מייבשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חלב להנקה - תגובה - תגובה
ענבר אופק04/12/2013התכוונתי לחליטות נענע,מרווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקות ברגלייםיפעת19/10/2013
שלום!
ילדתי לפני שבוע והבצקות עדיין לא ירדו הן אפילו התחזקו והתחיל בנוסף גם
מאוד לגרד
זו לידה שלישית שלי ובשתי ההריונות סבלתי מבצקות אבל הן ירדו תוך 3 ימים
אחרי הלידה
האם יש סיבה לדאוג??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות ברגליים - תגובה
ענבר אופק20/10/2013היי יפעת
ברכות ללידה
בצקת הינה הדרך של הגוף להתמודד ולהתריע על נוזלים
שנמצאים בגוף בכמות גבוהה,במידה ולקחת אפידורל לדוגמא
הוזרמו לגופך מס ליטרים באינפוזיה שהגוף כעת מנסה לפנות
המלצה חמה על עיסוי הרגליים מלמעלה כלפי מטה עם שמן בסיס(שקדים/שמן זית)
ומס טיפות של גרניום
לגבי הגרד אם לא יחלוף בקרוב המלצה לבקש מהרופא המטפל בדיקת דם לתפקודי כבד
לפעמים הגוף מגיב בגרד לתרופה שנלקחה
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהאנה03/10/2013
שלום, ילדתי לפני חודש ו3 ימים בלידה רגילה. הדימום שלי פסק לגמרי כשבועיים וחצי לאחר הלידה, ולפני כשבוע הופיע שוב.
הדימום יחסית חזק ומלווה גם בגושים קטנים וזה נראה לי כמו מחזור (גם לפני ההריון
המחזור שלי היה מלווה בדימומים חזקים וגושים).
הרופאה שלי אמרה שיש סיכוי שזה מחזור אפילו שהוא הופיע קצת מוקדם.
אבל האם ככה אמור להיות מחזור ראשון לאחר לידה? עם דימום חזק?
בפורום אחר אמרו לי ללכת להבדק ולראות שלא נשארו שאריות ברחם, התור שלי
לבדיקה של ה6 שבועות בעוד שבועיים, למשוך עד אז או שעדיף להקדים?
והאם יש באמת סיכוי שזאת וסת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק03/10/2013ההחלטה היא רק שלך
תסמכי על תחושות הבטן שלך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים אחרי לידהיערה17/09/2013
ילדתי בשבוע 40 לידה רגילה שנמשכה 24 שעות, מתן אפידורל שלא השפיע וסבלתי מכאבים רבים.
אני עדיין נאבקת עם ההנקה, זה לא זורם לי בקלות, אני מותשת והרגשה הכללית של חולשה, ללא תאבון. רק רוצה לישון.
האם זה אופייני ששבועיים אחרי הלידה זה עדיין המצב? אני יודעת שאם לא אוכל לא יהיה לי חלב להניק ועדיין לי אין לי בכלל תאבון! מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי לידה - תגובה
ענבר אופק17/09/2013מזל טוב יקרה
ממליצה בחום שתראה אותך יועצת הנקה מוסמכת
לגבי תזונה כמניקה אני יכולה לומר לך שלא תמיד אני זוכרת לאכול
ודי מכריחה את עצמי,אך לא בחומרה חשוב חשוב לאכול מזונות שמכילים את מירב
הוויטמינים שאנו זקוקות עבור הנקה
אגוזים המכילים חומצות אמינו שחשובות להתפתחות המח
גם אבוקדו מכיל שומן בלתי רווי
חלווה,טחינה,סלק,ירקות עשירים בברזל כגון חסה ופלפל והכי הכי חשוב
לשתות מים לפני הנקה,במהלכה ולאחריה
אם את צריכה המלצה על יועצת באזורך את מוזמנת לסמס לי ואנסה לראות איך אפשר לסייע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגביי תוספי תזונה?
דבורה20/09/2013אני ילדתי לפני כחצי שנה והמליצו על שמן רימונים של סופרהב. זה יעיל בחיזוק המערכת החיסונית ויש בזה ויטמינים ומינרלים שבוודאי תורמים להנקה.
תבררי את זה מול יועצת הנקה או נטורפת. ואל דאגה- זה קורה לאמהות הטובות ביותר.
מזל טוב ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כבר היתה אצלי יועצת
יערה23/09/2013הנקה זה עזר בדיוק ליום יומיים ושוב פעם קשיים מטורפים!
כשהבייבי נרדמת במקום לאכול או להתקלח אני מעדיפה פשוט לשים את הראש ולנוח.
יש ימים שאני מכריחה את עצמי לאכול משהו קטן ויש ימים שמרוב טירוף עד 24:00 בלילה לא יוצא לי להכניס כלום לפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כבר היתה אצלי יועצת - תגובה
ענבר אופק24/09/2013מבינה אותך היטב
גם אצלי התחיל מלווה בקשיים
ולולא התמיכה סביבי לא הייתי מצליחה
בכל זאת ילד שלישי וחופשת חג ארוכה
את חייבת לשים את עצמך במרכז
להתפנות אך ורק להנקה וכל הדברים מסביב
שידאגו לך
תדאגי לשתות זה הכי חשוב
ולגבי אוכל כפי שפירטתי גם בדברים הקטנים יש המון
ויטמינים
מקווה שעכשיו יתחיל לזרום
זיכרי שיש קפיצות גדילה במהלך החודשים הראשונים
למטרת הגברת הכמות
הקפיצה הינה עד 72 שעות ולאחריה התינוק ישן יופי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת בזמן הנקהשני05/09/2013
שלום רב.
ילדתי לפני חודש וחצי ומניקה מרגע הלידה.
הדימום פסק לפני שבוע בערך ואז התחלתי לקחת גלולות 'סרזט'. היום אחרי שבוע הופיעה הוסת. האם זה נורמלי? בזמן הנקה לא אמורה להיות וסת לא? ובמיוחד שאני עם גלולות..?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ענבר אופק05/09/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?