מידע רפואי
פורומים
- נכויות, אחוזי נכות
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפלות חוזרות
- פוריות רפואה סינית
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- רצפת האגן, בריחת שתן, דליפת שתן, צניחת רחם
- רפואה משלימה בהריון
- דיכאון אחרי לידה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- פרידות, גירושין, בגידות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- ממצאי סיטי דחוףמישהי16/08/2012
שלום רב בתי בת 17 עם המופטיזיס כבר 8 חודשים וללא אבחנה לאחרונה עברה סיטי ואלו הממצאים אשמח אם תעזרו לי בפיענוח בבסיס הצוואר קאודלית לתאוריד מודגמת מלאות רקמתית בולטת יותר משמאל קידמית לכלי הדם במוצא האאורטה במימדים של 18.12משמאל ובצורה פחוסה במימדים של 7.17 מ"מ מימין.שאר המבנים תקינים.
חזה- המלאות הרקמתית בצואר המשכית עם מלאות רקמתית רטרוסטרנלית מימין לקו האמצע במימדים של 32.15 מ"מ מלאות זו קדמית לוריד הברכאוצפלי בחלקו הימני ול-SVC ומתמזגת עם הטימוס קאודלית יותר בגובה קשת האאורטה.
לסיכום: מלאות רקמה רכה סופרא-סטרנלית ורטרו-סטרנלית כמתואר,מומלצת קרולציה עם בדיקת US וביופסיה .משם ביתי הועברה בדחיפות לביופסיה תחת US נאמר לנו לחכות לתשובה 10 ימים אך גם לאחר עשרה ימים לא הייתה תשובה לאחר שבועיים נאמר שלא נלקח מספיק חומר לבדיקה אני מצטטת את הרופא"זהו ממצא מאכזב שלכאורה מצריך לקיחת ביופסיה חוזרת אך לאור זה שהילדה נראת טוב ושאר הבדיקות תקינות הייתי עוצר מעקב בשלב זה". האם נכון להחליט לפי מראה החולה?יש לציין שלאורך כל ה8 חודשים לילדה היה המוגלובין 13 וכל הבדיקות אכן היו תקינות אך עכשיו גילו הפטיטיס C המגלובין ירד ל11.4 יש ירידה גם בכדוריות לבנות ואדומות כמו כן חומצה פולית ירדה מ4.4 ל2.4 האם באמת עליי להניח לילדה ?או שמא עליי להתעקש על ביופסיה נוספת אנא עזרתכם עייפנו כבר 8 חודשים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?