ממצאי סיטי דחוף

• ממצאי סיטי דחוף
    מישהי
    16/08/2012

שלום רב בתי בת 17 עם המופטיזיס כבר 8 חודשים וללא אבחנה לאחרונה עברה סיטי ואלו הממצאים אשמח אם תעזרו לי בפיענוח בבסיס הצוואר קאודלית לתאוריד מודגמת מלאות רקמתית בולטת יותר משמאל קידמית לכלי הדם במוצא האאורטה במימדים של 18.12משמאל ובצורה פחוסה במימדים של 7.17 מ"מ מימין.שאר המבנים תקינים.
    חזה- המלאות הרקמתית בצואר המשכית עם מלאות רקמתית רטרוסטרנלית מימין לקו האמצע במימדים של 32.15 מ"מ מלאות זו קדמית לוריד הברכאוצפלי בחלקו הימני ול-SVC ומתמזגת עם הטימוס קאודלית יותר בגובה קשת האאורטה.
    לסיכום: מלאות רקמה רכה סופרא-סטרנלית ורטרו-סטרנלית כמתואר,מומלצת קרולציה עם בדיקת US וביופסיה .משם ביתי הועברה בדחיפות לביופסיה תחת US נאמר לנו לחכות לתשובה 10 ימים אך גם לאחר עשרה ימים לא הייתה תשובה לאחר שבועיים נאמר שלא נלקח מספיק חומר לבדיקה אני מצטטת את הרופא"זהו ממצא מאכזב שלכאורה מצריך לקיחת ביופסיה חוזרת אך לאור זה שהילדה נראת טוב ושאר הבדיקות תקינות הייתי עוצר מעקב בשלב זה". האם נכון להחליט לפי מראה החולה?יש לציין שלאורך כל ה8 חודשים לילדה היה המוגלובין 13 וכל הבדיקות אכן היו תקינות אך עכשיו גילו הפטיטיס C המגלובין ירד ל11.4 יש ירידה גם בכדוריות לבנות ואדומות כמו כן חומצה פולית ירדה מ4.4 ל2.4 האם באמת עליי להניח לילדה ?או שמא עליי להתעקש על ביופסיה נוספת אנא עזרתכם עייפנו כבר 8 חודשים
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאי סיטי דחוף

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו