מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- נטורופתיה ותזונה
- כאבי ראש, מיגרנות
- גסטרואנטרולוגיה ילדים, מחלות כבד ילדים
- תרופות סבתא
- שימור פוריות
- אורתופדיה
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- אחרי לידה
- המסת שומן בלייזר
- תזונה טבעית
- הידרותרפיה
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- איזון משקל בהריוןכרמל08/08/2014
אני בשבוע 22 להריוני, התחלתי אותו ב54 קילו וכבר הספקתי לעלות 8 קילו עד עכשיו.
אחד הדברים שתמיד הקפדתי עליהם זה אכילה נכונה ושמירה על משקל ומאז ההריון הרשתי לעצמי בשליש הראשון דברים שלא היתי צריכה להכניס לפה, יש לי רעב מאוד מאוד מוגבר ואם אני לא אוכלת אני נתקפת בחילות והקאות.
מאז תחילת השליש השני אני מאוד מקפידה על אוכל בריא ותפריט מאוזן ( המון ירקות פירות דגנים מלאים ובאמצע שבוע כמעט ללא פחמימות בצהריים ( אני מכינה סלטים או ירקות מבושלים )
אני מוצאת את עצמי מורעבת כל היום למרות שאני אוכלת מסודר ובין לבין פירות וחטיפי אנרגיה מסיבים והמון מים. אבל אני מרגישה שאני מרעיבה את עצמי אבל בכל זאת עולה קרוב לקילו בשבוע!! מה לא נכון במה שטני עושה? איך מאזנים את זה ? אני לא מגיעה לשובע ועדיין משמינה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון משקל בהריון - תגובה
נטעחן ליבנה10/08/2014כרמל,
אני מציעה לפנות לדיאטנית למעקר הריון.
כך תוכלו להרכיב תוכנית שתתאים לך ותעזור לך לשמור על עליה תקינה.
מכיוון ולא ציינת מה הגובה שלך, אני לא יכולה לדעת אם עלית יותר מדי או שאולי העליה שלך בכלל תקינה ואין ממה לדאוג.
את אמורה לעלות כ-450 גרם בשבוע, אם את לא מצליחה לעשות זאת ומרגישה מורעבת כל היום, את צריכה לפנות לדיאטית ולברר איך תוכלי בכל זאת לאזן את האכילה והעליה במשקל.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?