מידע רפואי
פורומים
- הפלות חוזרות
- אורתופדיה
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- הפרעות קשב וריכוז
- שומנים בדם, מחלות לב
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- הפרעות אכילה - תמיכה
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- כושר קרבי
- התפתחות תינוקות
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- גניקולוגיה ורפואה סינית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךגור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
- מתבייש לאונן כשאני בפנימייהמשה05/09/2017
שלום אני די מתבייש אבל אני ישאל, אני עוד מעט בן 16 ולפעמים יש לי חשק מיני. הענין שאני בפנימיה וישן עם עוד 3 חברים בחדר ומתבייש לאונן. האם אני יכול לאונן מתחת לשמיכה כשהחברים ישנים בלי להתבייש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/09/2017אוננות זה טבעי ונורמלי ואין מה להתבייש בזה. אבל אוננות זה גם משהו פרטי. מאחר ומצבך לא מאפשר פרטיות אולי עדיף לאונן במקלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?