שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ניקוי

• ניקוי
    קרן
    15/04/2012

לפי התורה של הנטורפטיה אופן הטיפול שלהם טיפול התחלתי על ידי ניקוי רעלים
    עד כמה ניתן לסמוך על האופן הזה ?
    במצבי אני נמצאת במקום שאני צריכה לשקם את הגוף ביצעתי בעבר דיאטות נוראיות והיום אני בלי פחמימות ומבצעת ספורט ולא יורדת ..(הפרעות אכילה)

אשמח לקבל תשובות כנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי - תגובה

אפרת לוי
    18/04/2012

היי קרן,

איני מכירה את שיטת הטיפול הנטורופאטית. ככלל כל טיפול בהפרעת אכילה, אשר מתייחס רק להיבט הפיזי/גופני ואשר לא כולל גם התייחסות לחלק הנפשי/רגשי הוא טיפול חסר.
    נשמע שאת עסוקה בירידה במשקל ומונעת מעצמך רכיב חיוני בתזונה (פחמימות), ציש סכנה בהתדרדרות של מצבך הפיזיולוגי או ירידה דרסטית במשקל עד למצב של אנורקסיה. לא רק את הגוף את צריכה לשקם אלא גם חלקים רגשיים . איני יודעת האם את נמצאת במסגרת טיפולית אך חשוב שתקבלי מענה גם לחלק הרגשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום