מידע רפואי
פורומים
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
- רפואת משפחה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- המופיליה
- שומנים בדם, מחלות לב
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- בניית ציפורניים
- הפרעות אכילה - תמיכה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי
- פטרת ציפורניים
- פונדקאות
- פיזיותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- השפעות צום על הגוףחיים11/09/2023
שלום,
אשתי בת 41, סובלת שנים מעודף משקל.
לפני כחודש היא החליטה להפסיק לאכול, להתחיל הליכות וספורט ורק לשתות, היא הורידה כ 10 קילו ועדיין מעוניינת להוריד 20.
הצלחתי לשכנע אותה להתחיל לאכול, אבל היא אוכלת בסביבות ה 500 קלוריות להערכתי ביום.
אני מבחין בריח אצטון מהנשימה שלה, היא מדווחת על תחושת יבשות בלשון ומכל ביס שהיא אוכלת היא סובלת כאבי בטן מאוד חזקים (כבר אחרי 4 ימים שהיא אוכלת קצת).
היא חושבת שהכל בסדר, מסרבת ללכת לבדיקה או לקבל ייעוץ מקצועי.
השאלה שלי היא אם ניתן להפנות אותי למקורות מידע שאוכל להציג בפניה על התהליכים שקורים אצלה בגוף?
האם יש המלצות למה אפשר להוסיף לתזונה שיפחית את הנזקים אבל לא יוסיף הרבה קלוריות?
תודה מראש על כל המלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד