מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- פיברומיאלגיה
- כושר קרבי
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ביטוח לאומי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- יובש בפה כתוצאה מתרופותלא רלבנטי23/01/2018
ישנן תרופות לא מעטות לרבות פסיכיאטריות מסוגים שונים אשר תופעת הלוואי הבולטת שבהן היא יובש בפה.
להקלה אני משתמש בשטיפת פה מיוחדת בשם "ביוטן", מוצר שעלותו גבוהה יחסית בהשוואה לשטיפות הפה הרגילות הסטנדרטיות הנמכרות ברשתות הפארם וברשתות השיווק השונות. לצערי אין תחושת הקלה מיוחדת והתופעה מציקה ומקשה על לעיסת מזון ועל בליעתו וכן עלולה לגרום בעיות שונות בחלל הפה.
האם קיים תכשיר שעשוי להקל על התופעה המטרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב.
טטיאנה שקרה14/02/2018במידה ותופעות לוואי בלתי נסבלות ממליצה לפנות לרופא לצורך הערכת מצב והתייעצות לגבי שינוי בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
טטיאנה שקרה22/02/2018לקבלת טיפול תרופתי מתאים לתופעה אותה הנך מתאר מומלץ לפנות לרופא משפחה.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף חרדה ראשון אחרי עישון סמיםדקלה15/02/2018
אני מעשנת מריחואנה באופן קבוע. לפני כמה ימים עישנתי והיה לי התקף חרדה ראשון (לפחות זה מה שאמרו לי שזה היה, לא הלכתי לאבחון). לא עישנתי מאז וגם לא היה לי עוד התקף. האם יש קשר בין הדברים? למרות שאני מעשנת קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018אבחון נעשה רק על ידי רופא.
ממליצה להיבדק אצל רופא פסיכיאטר לקבלת אבחנה מסודרת וטיפול תרופתי בהתאם במידה וצריך.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת
בכל מקרה שימוש בסמים אינו מומלץ.
בברכת בריאות
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בזריקה של מודיקטמייק16/02/2018
אני לוקח מודיקט כבר יותר משנה ומאז יש ירידה בתפקוד הקוגנטיבי של שיבוש בזכרון +הבנה איטית וגם ההגיון לא משהו והפסכיאטרית שלי לא רוצה להחליף אותה מה עושים כדי להחזיר את המוח למצב התקין שהיה לפני שהתחלתי לקחת את הזריקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018כל שינוי/ החלפה של טיפול תרופתי חייב להיות בהתייעצות עם רופא מטפל.
תמיד ניתן להתייעץ עם רופא נוסף.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשה קשה בעקבות נטילת זיפרקסהלינדה12/02/2018
שלום רב
אימי התחילה לקחת זפרקסה 10 מ"ג בעקבות הזיות קוליןת שהחלה לסבול מהן לפני חצי שנה (היא בת 68) היא נוטלת הזפרקסה כבר שבוע מתלוננת על עייפות וחולשה קשה האם יש משהו לעשות עם התופעות לוואי הללו? לפני חצי שנה היינו אצל פסיכיאטר אחר שנתן לה הלופר שהייתה עושה לה סחרחורת קשה והפסיקה אותו מרצונה לאחר חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינדה שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018במידה וישנן תופעות לוואי כמתואר בפנייתך מומלץ להתייעץ שוב עם פסיכיאטר לבדיקת שינוי תרופתי.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חרדה או פניקה?א20/02/2018
בן 38 לא יודע אם זה פניקה או חרדה. יש לי התקפים במקומות הומי אנשים.. למשל לא יכול ללכת לאירועים כמו חתונה .. או להיות במופע כלשהו במקום סגור או פתוח לא חשוב העיקר איפה שיש המון אנשים אני מרגיש ממש לא טוב.. דופק מהיר זיעה קרה והרגשה כאילו אני לא מרגיש את עצמי וכל רגע ממש הולך להתעלף.. יש לציין שאם אשאר במקום אתעלף.. למרות שלא בדקתי את זה תמיד בורח רץ לשירותים שוטף פנים או יוצא החוצה. למשל לעבור כביש במעבר חציה איפה שיש המון מכוניות אני חייב לרוץ בשביל לעבור את הכביש אחרת אתחיל לרעוד ושוב הרגשה של עילפון ופחד להתעלף.. לעמוד מול קהל לא בא בחשבון אותה הרגשה. זאת הרגשה ממש מוזרה כאילו אני מתנתק מעצמי ומרגיש צניחה של הגוף לפעמים דופק ממש מהיר צלצול באוזניים.. כאילו נתקע כזה חייב להחזיק במשהו ולברוח.....
השאלה אם יש משהו טבעי שיכול לעזור כגון תוסף גאבה 500 שאני כבר שבוע בדיוק פעמיים ביום לוקח ובינתיים לא עושה כלום... או להתחיל עם ציפרלקס וזה אמור לעזור? ומה זה נקרא בכלל מה שאני חווה.. יש לציין שבדיקות דם ולב תקינות אצלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018תמיד ניתן לנסות משהו טבעי ולראות את השפעתו.
במידה ואין הקלה ניתן לפנות למרפאתי בכל עת לקבלת אבחנה וטיפול תרופתי בהתאם.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה של תרופת לוריווןדן21/02/2018
שלום, בגלל דיכאון וחרדות אני לוקח סרטרלין 200 מ"ג ואני מרגיש סבבה. עתיד לבוא תקופה לחוצה ואני מפחד שהמצב שלי יחמיר! אז הרופא משפחה הוסיף לי לוריוון והוא אמר שאני אקח את זה קבוע ביחד עם הסרטרלין. קראתי באינטרנט שאסור לקחת את זה באופן קבוע אבל בגלל זה אני שואל האם יש לו טעות ?? ואם לא אז מה המינון והתקופה שאני צריך לקחת ?? האמת שניסיתי אתמול כדור אחד ואני מרגיש נפלא! רגוע שלווה .... ממש נהדר אפילו גם יום למחרת . השאלה מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל לכל שינוי של טיפול תרופתי.
בכל שינוי או תופעות לוואי יש לפנות לרופא מטפל.
בברכת בריאות
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת (PSSD (Post-SSRI Syndromeחסוי23/01/2018
שלום רב,
אני בן 27. לאחר טיפול של כ-5 שנים בכדור פריזמה וללא בעיות בתחון המיני, מיד עם הפסקתו לפני כשנתיים סובל מחוסר ליבידו, הפרעות בזקפה ,ירידה בכמות הזרע ואורגזמה חלשה מאוד.
לאחרונה אחרי בירור עם אורולוג שיצא תקין, קראתי על התסמונת הנ"ל, האם יש משהו שניתן לעשות? לפי המידע שמצאתי באינטרנט מדובר בתופעה שהרופאים מתחילים להכיר בה רק בשנים האחרונות ועדיין אין לה פיתרון, אני דואג וחושש שמא אשאר במצב הזה באופן קבוע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
טטיאנה שקרה14/02/2018ממליצה לפנות להערכה של רופא פסיכיאטר/סקסולוג לצורך הערכה של מצב ותכנית טיפולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לקחת את הכדור ויפאקס יש לי מספר שאלותאנונימי19/01/2018
רציתי לשאול אם התרופה עוזרת לחרדה מכיוון שזה דבר בלתי נסבל אצלי. התחלתי אותה אתמול. אחרי כמה זמן ההשפעה הראשונית שלה? ולאיזה מינון מומלץ להגיע? אני סובל מדיכאון קשה וחרדות יומיומיות וכן גם התקפי זעם. ניסיתי המון תרופות אבל הן היו אנטי פסיכוטיות ולא עשו שום שינוי. אני בכלל לא סגור שאני חולה סכיזופרניה אני לא מדמיין או הוזה שום דבר ובטח שלא שומע קולות למרות שזאת הייתה ההאבחנה של הרופאים. נתנו לי רסיטל וזה כאילו לא לקחתי שום תרופה אז אני מקווה שזה יעזור לי כי אני מיואש. אפילו להוציא את הכלבה שלי לסיבוב אני לא מסוגל. כל היום בבית מול המחשב ולא אוכל כלום. פשוט לאוכל אין טעם בשבילי. המחשב הדבר היחיד שעוזר לי לברוח מהכל. אני רוצה לציין שהיו ימים שגם לזה לא הייתי מסוגל שכבתי כל היום במיטה כמו זומבי.
אשמח לעזרה אודה מאוד למי שיעזור לי
אני בן 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018ההשפעה הראשונית של נוגדי דכאון בד"כ אחרי 4-6 שבועות.
לעניין המינון זה אינדיווידאולי לכל מטופל.
לקבלת הערכת מצב ניתן לפנות למרפאתי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי20/01/2018תודה. אבל שאלתי גם אם זה באמת עוזר לחרדה כל לילה אני סובל מחרדות נוראיות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אנונימי21/01/2018רציתי גם להוסיף ולומר שאני לוקח גם סרוקוול חודש. והתרופה התחילה להשפיע תרופה ממש טובה!! אף אחת מהתרופות שלקחתי לא הרגיעה אותי ככה. אם כי מצב רוח עדיין אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפונקס ת.לוואי? או שפשוט לא עוזרתענת19/01/2018
שלום לכם, בני בן 20 אובחן עם סכיזופרניה. כ 6 שנים מטופל בלפונקס. התרופה עצרה את התסמינים הקשים אך הוא היה סגור בעולמו הפנימי ,לא מתפקד,לא משת"פ,מרייר,כאבי בטן והקאות כל יום,הפרעות אכילה-הרגשת חנק,דופק מהיר והזעת יתר,אי שקט,דיבור מקוטע,חברים דמיוניים ולאחרונה מזה כשנההוחצי החל לעשות ת.ביזאריות בפנים:הקאת העין ופרצופים מוזרים על בסיס קבןע. לפסיכיאטר כבר לא היה מה להציע מלבד לאמר לי להשלים עם זה. אני כמובן לא הסכמתי עם האמירה הזאת. החלטתי שאנסה להוריד את התרופה(475מג)ממש בזהירות כל 3 חד 25 מג. לפני כשבועיים כשאנו על 350מג כעת,פסקו ההקאות על העין,אך יש פרצופים עדיין וישנה יותר פתיחות בשיחות עמו ,אך הוא עדיין באי שקט ,מרבה עדיין לדבר על חברים דמיוניים, האם להמשיך בירידה? האם היא תטיב עמו יותר? ומה יהיה אם התסמינים האיומים של המחלה יחזרו? מחכה בבקשה לתשובה. אודה מאוד לתשומת ליבכם. ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018חלק מהתופעות שאת מתארת נשמע כתופעות לוואי של הלפונקס וחלק כסימני מחלה.
כל שינוי בטיפול חייב להיעשות לאחר התייעצות עם פסיכיאטר.
ניתן להוסיף תרופה המטפלת בתופעות לוואי ובתסמיני המחלה בשילוב עם הלפונקס .
כמובן יש להתייעץ עם פסיכיאטר לקבלת הטיפול המתאים.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונקס- מתנערים מאחריות
ענת20/01/2018תודה לך ד"ר טטיאנה. בעבר ניסינו לשלב תרופה בשם פלוטין אך זה לא עזר והפסקנו אותה. ניסינו גם שילוב של לוסטרל ולא עזר.
מעניין הוא שאף אחד לא אמר לי שאלו ת.לוואי של לפונקס מהפחד של הפסיכיאטרים להגיד לי לרדת מלפונקס. במרפאת מבוגרים בנס ציונה לא העיזו להגיד לי ת.לואי. באה מנהלת המרפאה וכך בלשונה: "גברתי לבן שלך עכשיו יש אןטיזם,מצטערים אנו לא יודעים איך לטפל באוטיסטים. לכי לאברבנאל או איתנים" הבנתי שהם פשוט נפנפו אותי,התנערו.
אין צדיק אחד בסדום!!!
אני ממשיכה בשלי ,ירידה הדרגתית זהירה. יכול להיות רק טוב יותר. תודה לך ד"ר
טטיאנה, אפנה אלייך בפון. ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
טטיאנה שקרה20/01/2018אשמח לסייע בכל עת.המון בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בבת אחת- לאחר התקף פאניקה כשהופס. כדור אחרנופר08/01/2018
אני נוטלת סרווקאול 300מ"ג כשלושה שבועות.
אני בת 24.
הפסקתי רסיטל בבת אחת גם לפני שלושה שבועות, לאחר שבוע- שבו לי התקפי הפאניקה והמחשבות האובדניות, הגעתי למיון ואמרו לי לחזור חזרה לרסיטל.
השאלה היא האם אפסיק בבת אחת את הסרווקאול זה כזה מסוכן? יפריע לי בשינה? יגרום למשהו לא נעים?
עוד כאבי ראש אני מסוגלת לסבול..
אשמח לדעתכן בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018כל שינוי או הפסקת טיפול יש לעשות לאחר התייעצות עם רופא פסיכיאטר.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קהות רגשית כתוצאה מהכדוריםשירה3208/01/2018
שלום לך יש לי קהות רגשית כתוצאה מהכדורים אני לא מרגישה בלב ומתרגשת ויש לי אינהדוניה למרות שכלפי חוץ אני מראה שיש רגש אבל אני רוצה באמת להרגיש זה טעם החיים באמת מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018ממליצה לפנות לספיכיאטר לשינוי טיפול.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סוליאן מגביר חרדות?נועם07/01/2018
אני סובל מפוסט טראומה (לא פסיכוטי). קיבלתי ויפאקס מושהה 225 מג וסוליאן 200 כבר 7 חודשים. עד עכשיו טענתי שהחרדות והפלאשבקים ממשיכים. הפסקתי על דעת עצמי את הסוליאן (עם תופעת גמילה קשה) ועכשיו נשארתי רק עם ויפאקס. שמתי לב שאחרי הסרת הסוליאן מינון החרדות ירד (פלאשבקים וסיוטים נשארו). האם ייתכן שהסוליאן רק הגביר חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018יכול להיות שמדובר בתופעות לוואי של סוליאן.
ממליצה להתייעץ עם פסיכיאטר לבדיקת שינוי טיפול.
לא מומלץ להפסיק טיפול או לשנות ללא התייעצות עם רופא.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהתמודדות עם מחלה נפשיתאיך להתמודד19/01/2018
אמי מתמודדת עם מחלה נפשית, מאניה דפרסיה, מעולם לא הינו קרובות או שבגלל המחלה או שגם כך הטבע שלה, היא אמא שלא מחבקת ומנותקת(כך לפחות אבא שלי טוען) .
המצב הוא שמעולם לא חיבקתי אותה, לא אמרתי שאני אוהבת אותה ולא זכור לי שהיא עשתה את זה. היום אני כבר לא קטניה אבל מתמודדת עם הרבה בעיות איתה, אני מתעצבנת, צועקת עליה, אין לי סבלנות אותה, עושה מאמצים קשים כדי להשאר רגועה כי בדרך כלל אני לא. התגובה שלה לפעמים איטית וגם לזה אין לי סבלנות(מנסה לשכנע את עצמי שהיא חולה ושאני צריכה להבין ולדעת שהיא אמא שלי, אבל לא מצליחה) לא מסוגלת להכיל את הקשיים בבית(יחסי הוריה לא טובים בנוסף למחלה) וכל זה משפיע עליי מאוד. אני עדיין גרה עם הוריי.
איך מתמודדים איתה ועם המחלה? איך אפשר לקבל ייעוץ לגבי זה ומי יכול לעזור למשפחות של פגועי נפש(באופן כזה שיהיה פרטי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
טטיאנה שקרה19/01/2018ממליצה לפנות לפסיכולוג לצורך הדרכת משפחה או טיפול תמיכתי.
במישה וישנו צורך בהערכה פסיכיאטרית ניתן לפנות לרפאתי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות קשה בנטילה של ציפרלקסשלומי18/01/2018
שלום. אני מטופל בציפרלקס כמה שנים כבר בגלל בעיות של חרדה חברתית. לקחתי תקופה מסויימת ציפרלס 10 מג' והרגשתי עייפות קשה במהלך היום ובעיה בלזכור דברים. הרופא ניסה להזיז לי את התרופות לשעות שונות ביום וזה לא עזר אז אמר שאקח מינון נמוך יותר בין 5 מג' ל 7.5 מג' לפי החרדות שלי וזה באמת הפחית את התופעות שהתלוננתי עלייהם. כרגע הפסיכיאטר הספציפי הזה עזב את הקופה ופניתי לאחרים והדעה שלהם הייתה שונה קיצונית כלומר הם דיי התלעמו מהבעיות שציינתי שהתרופה גורמת לי וכולם חשבו שאני צריך לקחת בין 15 מג' ל20 מג' ושזה בכלל לא מקובל איך שטופלתי על ידי אותו פסיכיטאר עם המינונים הנמוכים ואפילו שאין לי חרדה קשה הם אומרים שזה המינונים שצריך כדי שאהיה כמו כולם. שאלתי אותם גם לגבי החלפת תרופה והם אמרו שהתופעות שציינתי לא מצדיקות החלפת תרופה ובתרופות אחרות תופעות לוואי קשות יותר. השאלה איך אני יודע מה נכון ומי צודק? כי כל פסיכיאטר אומר לי משהו אחר גם לגבי מינון וגם לגבי אופן הנטילה למשל אחד טוען שזה לכל החיים לוקחים ללא הפסקות ופסיכיאטר אחר אמר לקחת שנתיים מינון גבוה ואז נפסיק את התרופה.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018יש לפנות לפסיכיאטר להערכת מצב נוספת.
ישנה אפשרית להחלת תרופות נוגדי דכאון לקבוצה אחרת.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1 מ"ג אלפרליד. מה המינון המקביל בקלונקס?מורן18/01/2018
אני לוקחת במצבי sos אלפרליד במינון 1 מ"ג (לפעמים 2). אני רוצה להחליף לקלונקס כי הוא בכללית ואוכל לקבל חידוש מרשם דיגיטלי. מה המינון המקביל בקלונקס שעלי לבקש מהרופאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018יש לפנות לרופאה לצורך קבלת מינון מתאים.
ניצתן לפנות למרפאתי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?