מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- פיברומיאלגיה
- כושר קרבי
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ביטוח לאומי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- מירו נגד בעיות שינהשרגא23/12/2018
האם מירו עוזרת גם לבעיות פסיכוטיות וגם לבעיות שינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירו - למה זה טוב?
ד``ר בן עמית15/03/2019שלום שרגא,
מירו היא תרופה המשמשת למגוון התוויות, כולל דכאון, חרדה והפרעות שינה. אין למיטב ידיעתי למירו השפעה נוגדת פסיכוזה, אולם יש להתייעץ על כך עם הרופא המטפל. בהצלחה! ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד לחלות גם בסכיזופרניהיונתן16/12/2018
לאבא שלי יש סכיזופרניה, אני מפחד לחלות גם, יש דרך למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון משפחתי לסכיזופרניה
ד``ר בן עמית15/03/2019יונתן היקר,
תודה על השאלה; החשש בהחלט מובן. זה נכון שיש רקע גנטי לסכיזופרניה, כמו לכל דבר, אולם חשוב לזכור שלמרבית חולי הסכיזופרניה אין הורים חולי סכיזופרניה, וגם להיפך - מרבית הסיכויים היא שלהורה הלוקה בסכיזופרניה יצא ילד בריא לחלוטין. כך שסיכוייך טובים מאוד. בכדי לצמצם את הסיכון, כדאי להקפיד על אורח חיים בריא, צמצום חשיפה לסטרס חריג ביותר, ובעיקר - להמנע משימוש בסמים, מכל סוג, בעיקר בגיל צעיר. במידה ויש תסמינים כלשהם - חשוב לפנות למומחה מוקדם ככל האפשר, ולו בכדי שיניח את דעתך. בהצלחה רבה! ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סרוקסט בפריזמה עקב השמנהליאת10/02/2019
במשך ארבע שנים לקחתי כדור סרוקסט 40 מ"ג ביום ובתקופה הזאת עליתי 30 קילו . ללא שינוי תזונה או שינוי בכושר . התרופה גרמה לחילוף חומרים איטי והייתי הולכת לשירותים פעם בשבוע בממוצע . הכדור גרם גם לעליה בלחץ הדם וכולסטרול ולעייפות תמידית וזומביות הרופאה המליצה לי על החלפת הכדור לפריזמה 20 מג ואמרה שהכדור הזה לא משמין ובעל תופעות לוואי מעטות וחולפות לאחר מספר ימים . האם פריזמה באמת לא כדור משמין ? וזה הפתרון הטוב ביותר עבורי?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט, פריזמה והשמנה
ד``ר בן עמית15/03/2019שלום ליאת,
תודה על השאלה ומתנצל על המענה המאוחר. אכן, לסרוקסט יתרונות רבים, אולם יכול להוביל לעצירות כפי שתיארת, ישנוניות ועליה במשקל. פריזמה הוא טיפול מאותה משפחה, שאני מסכים עם הרופאה המטפלת שיש לצפות שיוביל לפחות תופעות לוואי כגון אלה. מקווה שההחלפה עברה בשלום - מוזמנת לעדכן. תודה, ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חשובה בקשר ל OCDאורן09/03/2019
שלום, אני סובל מאו סי די, אני לוקח 60 מ"ג פארוקסטין
ו 200 מ"ג סרוקוול (רק לאחרונה הפסיכיטרית שלי העלתה לי
את המינון של הסרוקוול ל 200 מ"ג). הפסיכיאטרית אמרה לי
להתחיל לקחת את כל 60 מ"ג הפארוקסטין ישר על הבוקר, ואת
הסרוקוול חצי בבוקר וחצי בלילה, זה נראה לי מוזר כי אני מבין שההסרוקוול והפארוקסטין משלימים אחד את השני, האם לדעתך עלי לקחת את כל 60 המ"ג בבוקר, או חצי בבוקר וחצי בערב ?
כמו כן קראתי שהמינון המקסימלי לסרוקוול ל או סי די הוא 160 מ"ג, האם זה בסדר לקחת 200 מ"ג כפי שהפסיכיאטרית רשמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקסטין וסרוקוול - תופעות לוואי וחלוקה לאורך היממה
ד``ר בן עמית15/03/2019שלום אורן,
תודה על פנייתך. הטוב ביותר תמיד הוא להתייעץ עם הפסיכיאטרית המטפלת, המכירה אותך ללא ספק טוב ממני ותוכל לענות. באופן כללי, פרוקסטין היא תרופה בעלת אפקט מרגיע, ולעיתים מרדים, ולכן נכון שיש אנשים שנוהגים ליטול לפחות מחצית מהמינון היומי בשעות הערב. גם סרוקוול עשויה להרדים; אין חשיבות מיוחדת ליטול את שתי התרופות (סרוקוול ופרוקסטין) יחד. בסופו של דבר אני מציע להתייעץ עם הפסיכיאטרית - חלוקת התרופה לאורך היום תלויה לרוב במידת הרצון שלך באפקט מרגיע, או בהמנעות מישנוניות במשך היום. מבחינת ההשפעה על סיכויי ההצלחה של הטיפול אין למועד הנטילה ביום השפעה מיוחדת.
באשר למינון - המידע הרשום בעלון הוא בגדר המלצה כללית, ותמיד יש ללכת לפי הוראות הרופא המטפל. ניתן גם לקחת מינון של 1000 מ"ג סרוקוול ביום ללא נזק, כך ש-200 מ"ג זה בהחלט סביר ביותר. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקסט אנאורגזמה וחשק מיניאני22/08/2018
שלום. אני נוטלת חצי כדור של סרוקסט ולאחר חודש התחילה תופעת לוואי שממשיכה ולא מפסיקה...וזה בתחום המיני..חוסר אורזמה והנאה...
הסרוקסט מעולה לי מכל הבחינות חוץ מהתחום הזה...ניסיתי בעבר תרופות אחרות כמו רסיטל.פריזמה.וויפאקס ציפרלקס ..חלקם עשו תופעות מזעזעו. וחלקם לא השפיעו טוב..
אם אני רוצה להשאר עם הסרוקסט האם יש פתרון לזה? עוד תרופה אחרת בנוסף? לשחק עם זמני הכדור...
זו מנה רק של חצי כדור...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוטין
אני22/08/2018הרופאה נתנה פלוטין...שזה סרוקסט בשם אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטין*
אני22/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באריפליי להפחתת חרדותסיגל16/07/2018
שלום,
מבקשת לדעת האם אריפליי, שהיא תרופה אנטי פסיכוטית, המיועדת לחולי סכיזופרניה, מאניה דיפרסיה ואוטיסטים יכולה לשמש גם כתרופת הרגעה במצבי חרדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נוטל אריפליי
עומר22/07/2018אני סובל מחרדות ונטייה לדיכאון, לוקח לוסטרל ולמיקטל ולאחרונה הפסיכיאטרית שלי הוסיפה לי אריפליי 2.5 מ"ג (שלפי הבנתי זה מינון מגוחך) והיא מתכוונת שנעלה אותו ל5 מ"ג.
אני לוקח אריפליי כבר חודש וקצת ואני חושב שהוא משפיע לטובה. אני עדיין חווה ירידות מדי פעם אבל אני מניח שזה בגלל שלא הגעתי למינון האידיאלי של הכדור הזה.
מאוד ממליץ על הכדור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכדור נוסף שאני לוקח דקינטנחום19/06/2018
שאלתי מומחה של כללית אשר אמר שדקינט מדכא תיאבון האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מצטער על השאלה השנייה
נחום19/06/2018אני יודע שאלות נוספות גוזלות זמן של משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפאנן האם הכדורים לא בשבילינחום19/06/2018
שלום אני נוטל פרפאנן פעמיים ביום 4מג ויש בתיאבון מוגבר כל היום התיאבון לא עוזב אותי ומציק לי וגם ככה יש לי עודף משקל אז מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחום שלום
טטיאנה שקרה19/06/2018ניתן להתייעץ עם רופא מטפל על שינוי טיפול.
ניתן לתאם תור במשרדי
בברכת בריאות והצלחה.
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנושא מקצוע וזכויותד.18/06/2018
מה הזכויות שלי לאחר אישפוז והתקף פסיכוטי ?.
לא מוגדר כסקיזופרן.
בביטוח לאומי דחו את הבקשה לי כי המשכורת דאז הייתה גבוהה,מה שקרה בפועל אחרי ההתקף היה שמידרו אותי ממקום מסוים בעילה בטחונית והורידו ממני משמרות ערב ולילה וגרם לירידה תלולה במשכורת.
מבולבל,כועס ומתוסכל מהיחס שאני מקבל מהמדינה והסביבה.
(התליית רישיון,מידור ממקומות בטחוניים.)
בתכלס רוצה למצוא מקצוע בשבילי כדי שאעזוב את העבודה הנוכחית כי יש לי מספיק על הראש עם רכב ושכ"ד ולא רואה למעט מההורים עזרה משום גורם.
פרטים יבשים: 4 מיליגרם,בתהליך הורדת מינון,מטופל אצל פסיכוטרפיסט,מנסה לצאת\יוצא מהבידוד החברתי בעזרת קורסים חברתיים (משחק בישול ....).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד שלום
טטיאנה שקרה19/06/2018על מנת שביטח לאומי יכיר בזכויותך עליך להגיש תביעה להכרה בזכויות. מומלץ לצרףחוו"ד פסיכיאטר על מצבך הנפשי ואבחנה עדכנית הכוללת המלצה על אחוזי נכות. ניתן להתייחס בחוו"ד גם בהגשת ערעור למשרד הרישוי על התליית רישיון נהיגה.
ניתן לתאם חוו"ד במשרדיושם תנתן הכוונה מסודרת לכל הגורמים.
בברכת בריאות והצלחה.
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוטין יחד עם וולטרןלילי17/03/2018
בת 27 נוטלת פלוטין מזה עשר שנים בגלל דכאון בתקופת התיכון שעבר, אך אני מעוניינת להמשיך ולקחתו .
בריאה .אין לי בעיות בריאותיות אחרות ידועות .
שאלתי היא בפעם האחרונה הרוקח אמר ,שמומלץ לא לטול פלוטין עם אדוויל, נורופן, אדקס ,בגלל שיש בזה איבופרופן .באינטרנט קראתי שהכוונה היא לא לטול עם תרופות נוגדות דלקת NSAIDS.
שאלתי היא ,האם הכוונה לא לטול פלוטין יחד עם כל התרופות NSAID(אם כן מה זה כולל) או הכוונה רק לאלה שמכילות איבופרופן .
2)האם הכוונה גם שמומלץ לא לטול פלוטין יחד עם שימוש במשחה וולטרן או משחות אחרות NSAIDS ?
3)כרגע איני בהריון אך רוצה לשאול ,האם יש בעיה עם נטילת פלוטין (פריזמה פרוזאק)בזמן ההריון ,האם זה גורם למומים בעובר או בעיות בלב ועוד ?מה ההמלצה בעיניין?
המון תודה על הסבלנות והעזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי שלום.
טטיאנה שקרה22/05/2018ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל לפני כל נטילת טיפול תרופתי.ניתן גם עם רופא משפחה בקופת חולים.
ניתן ליצור קשר עם מרפאתי
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולבורין(זייבן?) כטיפול בדיכאון ובאיטיותחגור08/03/2018
ניתן לי כטיפול בדיכאון ובאיטיות חמורה שאני סובל ממנה.(שזה יותר דחוף לי כרגע מהדיכאון עצמו )
1.אבל הרופא אמר שזה משפיע מיידי .ממש באותו היום ,
ובאינטנרט רשום תוך 6 שבועות.
מה האמת?
2.האם התרופה מחוץ לסל?מה מחירה?
3.האם היא גם גורמת לבעיות שינה,דופק מהיר וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה חלשה מדי , מותר עד 450 מ"ג. (עבדתי בעגלות לקחתי 600)
המינגוויני09/03/2018וכן יש קצת דפיקות לב ואולי מצבי עצירות..
ולוקח בין חודשיים לשלושה חודשים..
תרופה די עדינה בדרך כלל פסיכיאטרים לא ממלצים עליה כי היא לא ממש פופולרית .
אתה יכול לקחת אותה ללא חשש מתופעות לוואי, אני הורדתי אותה ל150 בגלל העצירות והדפיקות לב. ביחד עם כדורים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם תשובה מהרופאה
חגור17/03/2018ותודה לך המינגווי על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגור שלום
טטיאנה שקרה22/05/2018תופעות לוואי והשפעת של תרופות הינה אינדיווידואלית לכל אדם.
במידה ואינך מרגיש שיפור תוך מספר ימים ניתן לחזור לרופא המטפל או לכל רופא לבדיקת שינוי טיפול.
ניתן ליצור קשר עם מרפאתי
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי מינון של ציפרלקסתם17/03/2018
במשך שנתיים לקחתי ציפרלקס 5 מ"ג והרגשתי טוב
נאמר לי שזה לא מינון אפקטיבי ולכן לקחתי בחודש האחרון 10 מ"ג
אני לא מרגישה שינוי משמעותי ורוצה לרדת בחזרה ל 5 מ"ג
האם זה בסדר?
פשוט לרדת ל 5 מ"ג? או שיש דרך נכונה לעשות את זה?
האם אסבול מתופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תם שלום
טטיאנה שקרה22/05/2018שינוי טיפול מומלץ לאחר התייעצות עם הרופא המטפל או כל רופא אחר.
ניתן ליצור קשר עם מרפאתי
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקוואל ופרוטיאזין אנטי היסטמיןדני18/03/2018
שלום,
קראתי שסרוקוואל חוסם קולטן H1 של היסטמין,
אם אני מתחיל איתו, הוא יכול להחליף לי את הפרוטאזין האנטי היסטמין שאני לוקח (4 ביממה, כבר כמה שנים),
שעוזר לי לנזלת אלרגית, לחץ כרוני בראש ותחושת מלאות קבועה בבטן (לא מסטרס)?
הפרוטיאזין הוא גם על קולטן H1?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני שלום
טטיאנה שקרה22/05/2018החלפת / תוספת טיפול דרושה בדיקת רופא.
ניתן ליצור קשר עם מרפאתי
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוליאן במינון של 700 מ"גאלי18/03/2018
לפני 7 שנים חוויתי פסיכוזה די חריפה הייתי מאושפז בוחן מציאות לקוי תכנים פסיכוטיים התקף בהחלט לא פשוט עם אופי פרנואידי ברור .קיבלתי מספר תכשירים שלא ממש שיפרו את המצב ריספרדל פרפנן זיפרקסה לאחר מכן סרוקוואל שיפר את המצב אבל לא לגמרי עדיין הייתי פסיכוטי עברו לסוליאן 800 מ"ג אוזנתי בצורה מוחלטת מאז חלפו 7 שנים אני מאוזן בצורה טובה מאוד עובד מתפקד אם אשב עם פסיכיאטר מנוסה ככל שיהיה לעולם לא יוכל לדעת שאני למעשה סכיזופרן אלא אם כן אספר לו על כך.
הפסיכוזה עם טריגר ברור שימוש כבד מאוד באקסטזי כמויות גדולות מאוד במשך תקופה קצרה כ 300 כדורי אקסטזי במשך חודש נגמר רע מאוד.
מאז אני נקי מסמים כאמור מאוזן מצויין ומתפקד ברמה גבוהה מאוד מלא מוטבציה אין סימנים שליליים של המחלה
בבית חולים התחילו להוריד מ800 מ"ג סוליאן ל600 מ"ג סוליאן עברתי לרופא פרטי שאמר תשמע אני לא אוהב לשחק בתרופות תישאר עם מינון גבוה 700 מ"ג אל תרד ל600
אחרי הפסיכוזה יש שינויים אצלי לעומת המצב לפני הפסיכוזה.
יש לי נטיה להתקפי זעם עצבנות חשיבה אובססיבית קצת לפעמים אני מרגיש חוסר שקט קצת כמו היפריות כזה .
ייתכן שהדבר נובע ממינון גבוה של סוליאן?
ייתכן שסוליאן במינון כזה יכול לגרום לתופעות של עצבנות חוסר שקט ?
לפני הפסיכוזה לא היו לי תופעות כאלה.
האם כדאי לנסות להפחית ל600 מ"ג סוליאן ?
התייעצתי עם הרופא שלי הפרטי אמר תשמע אין לך תופעות לוואי מהתרופה אתה מתפקד מצויין עובד חי חיים מצויינים אל תיגע בתרופה אל תשחק במינון תישאר ככה
בכל זאת אני חושש אולי מה שאני מתאר אלו תופעות לוואי של הסוליאן ?
אולי אלו סימנים של המחלה?
מצטער על השאלה הארוכה מקווה שתוכלי לסייע לי איכשהוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי שלום
טטיאנה שקרה22/05/2018לכל תרופה ישנן תופעות לוואי. מהמקרה אותך הנך מתאר לא ניתן לדעת האם תופעות הלוואי מהסוליאן.
ניתן להגיע לבדיקה ולבדוק אפשרות לשינוי טיפול.
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בחור עם פרנויה?אנונימית14/04/2018
אדם שנזרק לעברו נייר והוא צורח ושואל אני צריך לפחד שיתקע לי סכין בגב ,יש לו פרנויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
טטיאנה שקרה22/05/2018לאו דווקא.
בברכה
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?