מידע רפואי
פורומים
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- המסת שומן בלייזר
- צליאק
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- הסרת משקפיים בלייזר
- פוריות רפואה סינית
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- חרדה חברתית
- גיל המעבר
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- מה ההבדל בין אהבה לאלימותרונית12/09/2019
היי ד"ר
רציתי לדעת - איך אפשר לדעת מה ההבדל בין גבר רכושני ואלים לבין אהבה וחיזור . ואיך לדעת שאני לא מדמיינת שזה כן היה אלימות מצד גבר שחיזר אחריי ורצה אותי ?
ואיפה יש פורום של בנות ( בנט או במציאות ) שחוו אלימות כי אני מרגישה לבד בדבר הזה ואין לי עם מי לדבר ולשתף .
כי אנשים שאני כן מספרת להם שהם חברים שלו לועגים לי צוחקים עלי ושופטים אותי בחומרה וכאילו אני מדמיינת את כל מה שהיה .
וכן אהבתי אותו ואני מרגישה פיספוס וכואב לי שאמרתי לו לא .
בכל מקרה אשמח לתשובה בקרוב , תודה .
אפשר גם בטלפון שהשארתי בנוסף כי אין לי גישה למייל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרונית
ד``ר מני מלכה13/09/2019שלום לך,
הגדרה של אלימות בתוך קשר זוגי איננה קשורה רק להיבטים אובייקטיביים (מה שכולם יסכימו שזה אלימות, או מה שמוגדר בעיני החוק) אלא גם להיבטים סובייקטיביים (התחושה האישית שלך),
לכן, ברגע שאת מרגישה שמדובר בקשר אלים, או באלימות בתוך קשר, הייתי מציע לך לתת כבוד לרגשות הללו. ואף לגשת לייעוץ
בהצלחה
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה ...זה אלימות?
מרים20/09/2019רונית שלום, אני אשה מבוגרת מאד. ממרום שנותי תרשי לי לומר חד-משמעית : אלימות, רכושנות וכו, הם לא סימנים לאהבה, למרות שרבים מציגים זאת כך. תברחי כמו מאש, אלה סימנים שאמורים להדליק את כל הנורות האדומות, כי מה שמחכה לך בהמשך של ה"חיזור" הוא השפלה ומכות. אם באמת אמרת "לא!" את אישה חכמה. תצליחי! אל תסתכלי אחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חובת דיווח על אישה מוכה- שכנה
בן זוג דוחף אותי במהלך ריבים לעיתים רחוקות
זוגיות קצרה ותחושות של איום ושל פחד
ויכוח שהדרדר לקללות וצעקות ואלימות פיזית
אלימות של נשים כלפי בני זוגן
בעל אלים מילולית- התייעצות
מה המניע לאלימות- בירור
התייעצות בנושא התעללות נפשית
התייעצות-לגבי התנהגות בנישואים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?