מה ההבדל בין אהבה לאלימות

• מה ההבדל בין אהבה לאלימות
    רונית
    12/09/2019

היי ד"ר
    רציתי לדעת - איך אפשר לדעת מה ההבדל בין גבר רכושני ואלים לבין אהבה וחיזור . ואיך לדעת שאני לא מדמיינת שזה כן היה אלימות מצד גבר שחיזר אחריי ורצה אותי ?
    ואיפה יש פורום של בנות ( בנט או במציאות ) שחוו אלימות כי אני מרגישה לבד בדבר הזה ואין לי עם מי לדבר ולשתף .
    כי אנשים שאני כן מספרת להם שהם חברים שלו לועגים לי צוחקים עלי ושופטים אותי בחומרה וכאילו אני מדמיינת את כל מה שהיה .
    וכן אהבתי אותו ואני מרגישה פיספוס וכואב לי שאמרתי לו לא .

בכל מקרה אשמח לתשובה בקרוב , תודה .
    אפשר גם בטלפון שהשארתי בנוסף כי אין לי גישה למייל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל בין אהבה לאלימות

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לרונית

ד``ר מני מלכה
    13/09/2019

שלום לך,
    הגדרה של אלימות בתוך קשר זוגי איננה קשורה רק להיבטים אובייקטיביים (מה שכולם יסכימו שזה אלימות, או מה שמוגדר בעיני החוק) אלא גם להיבטים סובייקטיביים (התחושה האישית שלך),

לכן, ברגע שאת מרגישה שמדובר בקשר אלים, או באלימות בתוך קשר, הייתי מציע לך לתת כבוד לרגשות הללו. ואף לגשת לייעוץ

בהצלחה
    מני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אהבה ...זה אלימות?

מרים
    20/09/2019

רונית שלום, אני אשה מבוגרת מאד. ממרום שנותי תרשי לי לומר חד-משמעית : אלימות, רכושנות וכו, הם לא סימנים לאהבה, למרות שרבים מציגים זאת כך. תברחי כמו מאש, אלה סימנים שאמורים להדליק את כל הנורות האדומות, כי מה שמחכה לך בהמשך של ה"חיזור" הוא השפלה ומכות. אם באמת אמרת "לא!" את אישה חכמה. תצליחי! אל תסתכלי אחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו