מידע רפואי
פורומים
- יוגה, מדיטציה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- איפור וטיפוח
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- הפרעות אכילה
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- רפואת שיניים
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- שיקום לב
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פסיכולוגיה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- תזונת תינוקות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- להוריד חזיה בבדיקה בגלל כאבי ראשאנונימית26/12/2019
אני סובלת מכאבי ראש כבר תקופה ארוכה, לא סובלת מלחץ, שומרת על תזונה מאוזנת, עושה ספורט, ישנה מספיק, לא לוקחת תרופות ולא מעשנת. הרופא טען שכאבי הראש נובעים מהחזיה שלי וביקש להוריד אותה יחד עם החולצה. אפילו אם זה באמת נכון, למה לא מספיק לשאול את המטופלת בעל פה על הרגלי לבישת החזיה שלה? למה יש צורך להביט בחזה מקרוב ולערוך לו בדיקה גופנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
עו``ס שירלי קורין09/01/2020איזה רופא? מציעה לך להפנות את השאלה בפורום של רופאים מתחום ההתמחות שלו. בהתאם לתשובה תוכלי לדעת מה כן או לא אמור להיות בבדיקה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוריד חזיה בבדיקה בגלל כאבי ראש
אנונימית09/01/2020נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נחשה הטרדה אן התעללות מיניתאנונימי26/10/2018
אני מעדיפה להישאר אנונימית כי אני מרגישה שהשאלה שלי מאוד אישית ומאוד מביכה.
אני חיה עם בן זוגי 6 שנים ועל אף מערכת היחסים הלא טובה אני נשארת מתונה כי יש לנו ילד משותף.
אני נשארת במערכת היחסים , שכללה אלימות גם פיזית אבל במיוחד מילולית, בגלל הילד שאוהב אותנו מאוד.
בעקבות היחס של בן זוגי כלפי והפרעת חרדה שהתפתחה אצלי, אין לי חשק מיני כלפיו כלל, כמו כן הנני יודעת שבגד בי ומאשים אותי בכך, כי טוען "שאני דחפתי אותו לשם".
למרות הכול, מנסה לשמור יחסי חברות, או לפחות שקט אבל לא מוכנה לקיים עימו יחסי מין.
לאחרונה קרה משהו שגרם לי..... לחרדה שלי להידרדר.
יום אחד התעוררתי מרעש מוזר בחדר והבנתי שבן זוגי מאונן לי על הרגליים בזמן שינה,פעם אחרת זה היה גם על הגוף.
אני לוקחת כדורים לחרדה כמו כן, כדורים שעוזרים להירדם ומצליחה לקבל כמה שעות שינה עמוקות בלבד.
עשיתי את עצמי שאני ישנה והלב שלי פעם כמו סוס דוהר, מאז הוא חוזר על זה כמעט כל יום בהנחה שאני ישנה, ועושה את זה שוב ושוב כל בוקר, ואז ממשיך להתייחס אלי נורא, כאילו אני לא קיימת ולזלזל בי או לא להתייחס בכלל במהלך היום.
פיתחתי טראומה ואל אף הכדורים אני מתעוררת כמו שעון שוויצרי בדיוק לפני שהוא בא ומנסה לעשות עצמי ישנה.
זה מציק לי זה כואב לי!זה משפיל אותי ומגעיל!
לאחרונה התחלתי פשוט לצאת מהחדר למרות שאני עייפה ומאוד קשה לי להירדם לאחר מכן.
זה מזעזע לדעתי ואני לא יודעת מה לעשות.
האם זה נחשב הטרדה מינית או כל דבר?
או זכותו כבן זוגי למעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם...
עו``ס שירלי קורין26/10/2018כל ! מעשה צריך להעשות בהסכמה. אני לא עו"ד אז איני מתייחסת להיבט המשפטי. זה נשמע משהו שאת חייבת לפתוח איתו ולדבר איתו עליו. מעבר לזה, את בהחלט זקוקה לטיפול ותמיכה שיקלו עליך להתמודד. מוזמנת ליצור קשר טלפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר מספר על הטרדה מינית בילדותמאירה21/09/2018
שלום וברכה,
ידיד שלי חשף בפני לראשונה שעבר הטרדה מינית בגיל 8-9 ע"י שכן בן 17.
הוא לא סיפר את זה לאף אחד עד עכשיו וניכר שזה פגע בו מאוד בהמשך כל החיים מאותו אירוע. היום הוא בן 40.
מה את ממליצה לעשות? איך ניתן לרפא את הצלקת? האם יש עילה לתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר
עו``ס שירלי קורין21/09/2018בעניין תביעה אין לי מושג. צריך לשאול עו"ד. בעניין ההטרדה, אמר שזה מאד פגע בו ולכן כדאי מאד שיפנה לטיפול רק אצל מי שמתמחה בפגיעות מיניות ושלא יחכה עוד. גם כך עבר המון זמן ואין מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות ילד שעולה לכיתה אBonita29/08/2018
הי
אני אמא לילד שעולה לכיתה א . עברתי פגיעה מינית בילדותי שקרתה בבית ספר . המחשבות לא עוזבות אותי שהוא חלילה ייפגע . היתה לנו אסיפת הורים והיינו צריכים לחתם על אישור חיסונים ובדיקות רפואיות . אני לא חתמתי ורשמתי שאני לא מאשרת אוטומטי . אני רוצה לדעת מי בודק אותו ומה הבדיקה . עוד 3 ימים הילד נכנס לבית ספר ואני מרגישה שאני משתגעת . כמובן שאני לא יכולה לשתף בזה את המנהלת והיועצת או המחנכת .
אשמח לעיצה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות
עו``ס שירלי קורין09/09/2018האם טופלת בקשר למה שאת עברת? ממליצה לעבור טיפול כי הצורך להרגיש שליטה בסיטואציה שאין לך בה שליטה עלולה לייצר בעיות בהמשך. בסופו של דבר יבחינו שיש בעייתיות מסויימת שקשורה אליך ולאו דוקא לילד. כי כרגע את משליכה את החששות שלך עליו ופוחדת שמה שקרה לך עלול לקרות לו. טיפול בו תעבדי את מה שעברת יאפשר לך להגיב בתגובה מותאמת ורגועה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם הטרדה במשפחהחיה08/09/2018
שלום.
לא יודעת מה לעשות.....
הבן שלי התלונן שבן הדוד שלו נגע בו באופן לא הולם כשישן אצלו. הם היו בני 14 בערך. היום הוא בן כמעט 16.
אני רוצה לציין שהבן שלי הוא על הספקטרום האוטיסטי בתפקוד גבוה מאוד. יחד עם זאת היו המון מקרים בעבר שפירש סיטואציות בצורה שונה לגמרי ממה שהיו באמת וגם היו תקופות שסיפר המון סיפורים שלא היו. (דוגמא, טען שיש ילד שעוקב אחריו ברחבי הישוב ומאיים עם סכין. היינו במשטרה, בדקנו מצלמות הבטחה.. כלום. בסופו של דבר אמרתי לו שתפסו את הילד ומאז לא שמעתי יותר כלום בנושא....). וזו רק דוגמא אחת מיני רבים. בכל אופן בן הדוד הכחיש הכל ואף אחד במשפחה לא האמין. אחותי, ההורים שלי וכו. טיטאו את הסיפור מתחת לשטיח כאילו שכלום לא היה.
הילדים כעיקרון לא נפגשים יותר ואם יש אירוע משפחתי הבן שלי בדרך כלל לא מגיע. לאחרונה לאימא שלי היה יום הולדת כל המשפחה הוזמנה והיא ביקשה שהבן שלי יגיע כי זה "לא נעים"... אני אמרתי שאם ירצה יגיע ואם לא - לא יגיע ולא מעניין אותי האי נעימות שלה. בסופו של דבר הבן שלי הגיע כי גם הוא "הרגיש לא נעים מסבתא" למרות שאמרתי לו 100 פעם שלא חייב. אבל ראו שלא נוח לו עם הסיטואציה, בעלי היה עצבני לגמרי ואחכ גם "הוכיח" אותו על כך שיעשה מה שטוב בשבילו ולא מה שטוב לאחרים.
אני מרגישה במבוי סתום. אי אפשר להתלונן כי זה מילה כנגד מילה ומעניין למי יאמינו. לילד המוצלח או לזה שלא מבין סיטואציות.... וגם עבר לא מעט זמן. המשפחה מחקה את העניין מסדר היום ואפילו לא מבינה למה הבן שלי מתחמק מאירועים משפחתיים. לא יודעת מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים
עו``ס שירלי קורין09/09/2018האם חלו שינויים כלשהם בהתנהגות בנך מאז? בדר"כ כשקורה משהו יש לכך השלכות שמתבטאות התנהגותית.
במידה וכן כדאי שיטופל בהקדם. זה יותר חשוב מאשר השאלה מה לעשות או לא מול המטריד. לגבי זה, מורכב. מצריך בחינה מעמיקה יותר ממה שניתן בפורום. ממליצה שתצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן דוד שלי נגע בי כשהייתי קטנהאנונימית11/08/2018
בן דוד שלי גדול ממני בשנתיים,.זה קרה כל יום שישי כשהייתי בכיתה ב' עד כיתה ' הוא עשה כל דבר אפשרי,,,ותמיד היה אומר לי לא לספר לאמא,,כי זה אסור..ורק אחרי עשר שנים הבנתי שעברתי את מה שעברתי,,,אחריי הבר מצווה שלו הוא הכיר מישהי הם נהיו חברים ושכבו..הוא אמר לי שהוא חשב עלי בזמן הזה...
השאלה שלי..הוא היה מודע למה שהוא עושה? כי היינו ילדים ואני לא הייתי מודעת אבל אחרי שזה נגמר הוא המשיך לחשוב עלי בזמן שהוא מקיים יחסי מין,,אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן דוד
עו``ס שירלי קורין12/08/2018לא ברור ממה שכתבת עד איזה גיל. מה שיותר חשוב הוא כיצד את מרגישה כיום. איך התנהגותך המינית הושפעה מכך וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5 - המשךאני05/08/2018
אני לא מצליחה להגיב לתשובה שלך, ממשיכה פה.
זה אכן הגיע ממנה. אנחנו תמיד מדברים על הנושא בבית. מידי כמה זמן אני מעלה את המודעות ומדברים שוב. לפעמים בעקבות משהו ולפעמים סתם כרענון.
השאלה אם אני לא צריכה לעשות עם זה משהו כדי שהיא תרגיש שאני מגנה עליה, שהיא באה ומספרת ואני מוצאת פיתרון או מה שזה לא יהיה.
מאז היא לא נשארת שם לישון לבד, רק אם אנחנו שם. שניהם משחקים ביחד, תמיד לידינו. אני לא מסכימה להם להיות לבד בשום מצב. אני לא סומכת עליו לצערי... אפילו שהוא כבר בן 17 והיא עוד רגע בת 10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לבת. שולחת שוב
עו``ס שירלי קורין05/08/2018את צודקת בכך שאת רוצה שבתך תמשיך ותתן בך אמון. עצם זה שמשתפת - ביוזמת מי אגב? זה המון! האם את שמה לב להתנהגות חריגה כלשהי או למשהו שלא היה קיים בעבר בנוגע אליה? הייתי מציעה לדבר איתה על הנושא כמובן בצורה מותאמת לגילה ולהעביר לה מסר שנוגע לגבולות הגוף. לכך שאסור לתת למישהו לגעת בה, גם אם זה נעים, אלא רק בגיל הרבה יותר מאוחר וכו' במידה והדברים חוזרים על עצמם או שיש סימנים כלשהם לשינוי בהתנהגותה, שפת הגוף שלה וכו, יש לשקול פניה לטיפול. אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני06/08/2018היי, ההודעה השנייה שלי הייתה בהמשך למה ששלחת שוב.
השאלה אם אני צריכה לעשות משהו בעניין אחי?
בשבילה, שהיא תרגיש שיש מענה לשיתוף שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עו``ס שירלי קורין06/08/2018אם את רואה שמדובר בדפוס התנהגות אצל האח. קרה בעבר וגם לפני חצי שנה למרות שהיה ברור אצל אביך, כדאי אולי לדבר עם האח על העניין כדי שהתנהגותו לא תחזור על עצמה בשלישית. תוכלי לומר לו שבמידה וכן תאלצי לפנות לרשויות כי זאת התנהגות שמצריכה טיפול- בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5אני17/07/2018
יש לי אח למחצה שגדול מהבת שלי ב 8 שנים. לפני שלוש שנים בערך הבת שלי הלכה לישון שם בסופש. היא אמרה לי שהוא הראה לה את הבולבול שלו וזהו. לא רצתה יותר לנסוע לשם. אמרתי לאבא שלי שהיה לו קשה להאמין, סתם כי הוא לא ראה אותם בכלל ביחד. אני כמובן מאמינה לכל מילה של הבת שלי. האח כמובן הכחיש בפני אבא שלי.
לפני חצי שנה היא שוב ישנה שם, היא ביקשה. אחרי כמה זמן היא סיפרה לי שהוא נגע בה והיא נגעה בו לבקשתו. היא אמרה שהיא יודעת שלא נוגעים, אבל היה לה נעים. מדבריה אני מבינה שלא הייתה חדירה או משהו כזה - לא שזה משנה בכלל, אבל מציינת. היא יודעת שלא עושים את זה אבל היה לה נעים. זה לא היה ארוך ולא חזר על עצמו. היא אמרה שפעם היה משהו (אז שהוא הראה לה את הבולבול שלו), ומאז עד המקרה הזה לא היה כלום.
היא כמובן לא רוצה שאספר לאף אחד.
אני אוכלת את עצמי... אני לא יודעת מה לעשות. כמובן שאין סיכוי שהיא נשארת שם יותר לבד. אין סיכוי בעולם. גם כשאנחנו שם איתה ביחד, אני תמיד מוודאת שהיא לא איתו לבד או עם מישהו אחר. אני יודעת שדברים כאלו יכולים לקרות בכל מקום. הם דתיים, אז אני חושבת שהוא בכיוון של סקרנות מינית למרות גילו.
אני תוהה מה המסר שאני מעבירה לה - כי חשוב לי שהיא תמשיך לבוא ולספר לי דברים, חשוב לי שהיא תבטח בי. היא ממש ממש לא רוצה שאספר לאף אחד.
בקיצור, אני אובדת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לבת
עו``ס שירלי קורין17/07/2018את צודקת בכך שאת רוצה שבתך תמשיך ותתן בך אמון. עצם זה שמשתפת - ביוזמת מי אגב? זה המון! האם את שמה לב להתנהגות חריגה כלשהי או למשהו שלא היה קיים בעבר בנוגע אליה? הייתי מציעה לדבר איתה על הנושא כמובן בצורה מותאמת לגילה ולהעביר לה מסר שנוגע לגבולות הגוף. לכך שאסור לתת למישהו לגעת בה, גם אם זה נעים, אלא רק בגיל הרבה יותר מאוחר וכו' במידה והדברים חוזרים על עצמם או שיש סימנים כלשהם לשינוי בהתנהגותה, שפת הגוף שלה וכו, יש לשקול פניה לטיפול. אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור העדר עבירות מיןמשה05/07/2018
האם אדם שהודה במסגרת סגירת תיק הסדר מותנה(ללא כתב אישום) במעשה מגונה יוכל לקבל אישור העדר עבירות מין ולעבוד במוסד חינוכי?
האם ההסדר מותנה יופיע בתעודת יושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדר
עו``ס שירלי קורין06/07/2018זאת שאלה לעו"ד. לא אוכל לענות על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ושתיית אלכוהולגל19/06/2018
היי,
לפני כמה ימים הייתי במסיבה שאורגנה לחברה. במסיבה היו נשים וגברים וכמובן אלכוהול רב. קרה לי דבר מאוד רע באותו יום. כנראה שתיתי המון, חצי ערב נחמק לי לחלוטין מהזיכרון. יום למחרת גיליתי שהייתי שם עם מישהו וששכבנו, שלא הפסקנו לרקוד ולצחוק, אמרו לי שאני ממש חיזרתי אחריו ושלגמרי זה היה הדדי. אני לא זוכרת כלום, אני מסתמכת על מה שסיפרו לי. הלכתי יום אחרי למיון, לבדוק אם שמו לי סם האונס ואמרו לי שלא. חשוב לציין שלפני המקרה הייתי בתולה, ובסיוטים הכי גדולים שלי לא חשבתי שאהיה עם מישהו זר. אבל מצד שני, אמרו לי שלפי איך שנראיתי, ממש רצינו להיות אחד עם השנייה. העניין הוא שאני לא זוכרת כלום, ואני יודעת שלעולם לא הייתי עושה את זה אילולא השתייה המופרזת (שגם אני לא זוכרת ששתיתי ככ הרבה). אני מרגישה מדוכאת, מרגישה שאני לא מאמינה שזה קרה לי. אני מרגישה שאני לא שמחה יותר, מרגישה חוסר שקט מטורף. אני לא יודעת איך להתמודד. מרגישה שהחיים שלי התהפכו. מה לספר לעצמי? זה סטוץ? אונס? אני מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ואלכוהול
עו``ס שירלי קורין06/07/2018הפרשנות שלנו לחוויה היא בעלת השפעה מכרעת. מציעה שתדברי עם מישהו שאת סומכת עליו או איש מקצוע שיוכל לעזור לך ולעבד את מה שקרה שם. מוזמנת לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעסק עם הבת שלנובלהה15/05/2018
שלום..
אנחנו זוג נשוי 13 שנה יש לנו 4 ילדים הגדולה בת 12 .
בעלי אדם לדעתי מאוד מיני הוא מעריףעליי המון אהבה וברור לי שהוא אוהב וחושק בי..
לילה אחד קמתי לשירותים וראיתי את בעלי נבהל וקם מהמיטה של הבת שלי. שאלתי אותו מה הוא עשה שם?! והוא אמר שסתם מתח את הגב ונרדם..
התפלאתי והייתי מלאה בחרדה.. לא יודעת למה זה פשוט הבהיל אותי! למרות שהבת שלי הייתה ישנה לגמריי עדיין זה היה נראה לי מוזר!
מאז נהייתי חשדנית ובמשך אותו שבוע חלמתי שלוש פעמים שהוא מתעסק עם הבת שלנו..
לילה אחד התעוררתי והוא מה בשירותים ראיתי עליו שהוא קם משינה וחזר לישון. עברתי בחדר של הבנות וכולן ישנו..
חזרתי למיטה ונרדמתי . בהבזק של שניה אין לי מושג איך כי השינה שלי חזקה ראיתי אותו יוצא מהחדר בשקט. הלב שלי קפא ולא יכולתי לנשום! המשכתי להראות ישנה והוא הציץ לחדר שלנו לבדוק שאני ישנה עוד פעמיים!! זהו! הלב שלי דפק על 300והרגשתי שאני עומדת למות! חיכיתי 2 דקות והתפללתי שאני טועה
קמתי בשקט ושוב הוא היה במיטה של הבת שלנו הגדולה וכנראה נגע בעצמו בלבד.
חשבתי שאני מתה
הוא התחנן ממני שאהיה בשקט ונשבע שהוא לא נגע בה
הוא בכה שהוא לא מבין מה קרה לו ולמה זה קרה לו והוא עצמו התפלל שאני אתפוס אותו כי הוא לא מבין מה נהיה איתו
הבהרתי לו שפה נגמר הכל. כמה שאהבתי אותו אני לא יכולה לחיות איתו עוד יום אחד
כבר הסברתי לו שהוא יעביר את הדירה על שמנו ובבוקר אני מחליפה צילינדר לבית והוא לא חלק מהבית!
אני לא יכולה לראות את הפנים שלו
אני בהלם איך בנאדם שכל כך אני אהבתי וסמכתי עליו כבר 13שנים עשה כזה דבר מזעזע!
ואני חושבת לעצמי לכי תדעי מה הוא עשה באמת!
ןבעבר????
איך אני מדברת עם הבת שלי עכשיו להבין אם קרה משהו?
למקרה שהיא באמת ישנה ולא הרגישה כלום אני מעדיפה שלא תהיה מודעת.
הוא נשבע לי שזה משהו שקרה לו בחודש האחרון והיה נראה אומלל ובוכה .. קשה לי להאמין! יש דבר כזה?! פדופיליה ועוד בבת שלך יכולה להגיע פתאום באמצע גיל 30?!
איפה חייתי? איזה תמימה אני..
מה אני עושה הלאה?
הוא מנסה לכפר בכל דרך אפשרית אני לא מסוגלת להביט בו ופשוט רוצה שיעוף לנו מהחיים מהר אני לא נרדמת בלילה כי מפחדת ממנו.
ביקשתי ממנו שיתאבד ויעזוב אןתו ככה יהיה הכי טוב.
מצב שני זה הלם בשבילי כי לעולם לא חשבתי על אדם מושלם יותר ממנו.. אנחנו זוג מושלם! כל מי שמכיר אןתנו מתגאה בזוגיות שלנו! במשפחה חברים ובכל מקום .. קשה לי. אבל אני לא אצליח להתגסר על זהאפילו שהוא הבטיח טיפול.. אם בכלל יש טיפול לדבר הזה..
בבקשה תיעצו לי.. אני שבורה. וכל כך דואגת ורק רוצה לדעת שלא קרה לה כלום.. אני נאכלת. .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעסק..
עו``ס שירלי קורין15/05/2018סיטואציה מורכבת בהחלט. מציעה לך לפנות ליעוץ באחד מהמרכזים לשלום המשפחה בארץ שיש בהם טיפול בפגיעות מיניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש באמת מצב כזה?
בלהה16/05/2018הוא אמר לי שזה התחיל מזה שאמרו לו שצריך לתת לה חום ונראה שהיא צריכ חום )כל הזמן חמותי אמרה לנו שחשוב לתת לבנות חום )
ופתאום נכנס לי שריטה שהוא ישן לידה. הוא לא היה עם הפניםאליה והוא נשבע שהוא לא נגע בה בכלל וזה ממש לא הכיוון
אני עדיין 90אחוז בטוחה שראיתי את התחתון שלו חצי למטה אבל היא מכחיש
אני לא מתפקדת..
איך אני יכולה לברר איתה ..
אני ראיתי פעמיים אותו במיטה שלה. ואני בטוחה שרק פעמים הוא נתפס!
יש דבר כזה שנהיית סטיה פתאום באמצע החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלהה
עו``ס שירלי קורין16/05/2018זאת התנהגות שמצריכה טיפול. אני מציעה שתפני למרכז לשלום המשפחה שמטפל בפגיעות מיניות מכיוון שמדובר באבא של הילדים והבירור עצמו כדאי שיעשה ע"י איש מקצוע שיודע מה ואיך לשאול ולא על ידך. צריך לזכור שמעבר לפגיעה שאולי נעשתה בבת שמצריכה בירור ושוב- לא על ידך, אלא ע"י אנשי מקצוע, יש כאן עוד ילדים בתמונה ולכן מומלץ לפנות לאנשי מקצוע שיתנו מענה טיפולי גם ברמה המשפחתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
בלהה16/05/2018לא חושבת שיהיה לי את האןמץ לגשת למרכז לשלום המשפחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלהה
עו``ס שירלי קורין22/05/2018אז מומלץ שתפני באופן פרטי למטפלת בפגיעות מיניות שמתמחה גם בטיפול משפחתי. הייתי שמחה לעזור אך לי אין הכשרה כזאת ובמקרה שלך נחוצה ראיה מקיפה של כלל המערכת המשפחתית מעבר לטיפול באדם יחיד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי מקרה ישןדבי16/05/2018
הי,
אני א יודעת מאיפה להתחיל ואני יודעת שזה יישמע מוזר.
אני בת 32, דתייה ורווקה.
יש לי משהו לספר שלעולם לא סיפרתי אך משום מה עולה לי לזיכרון מלא בזמן האחרון.
אני לא גרה עם ההורים מגיל 18 וכשהייתי צעירה יותר בת 20 הייתי גרה עם ידיד מאוד קרוב שהיה בינינו סיפור לא ברור ואינטימי. זה היה בגלגול הקודם שלי וגם את זה אני אף פעם לא מספרת.
יצא שבמשך תקופה היו לי כאבי שיניים ובמקרה באירוע קהילתי אותו ידיד הכיר רופא שיניים שאיתו דיבר עליי והשיג לי די מהר תור.
לפגישה הראשונה הגעתי איתו, ולפגישה השנייה והשלישית הגעתי לבד. בפגישה הראשונה הרופא דאג להגיד לי עד כמה המצב חמור ויש לי הרבה בעיות בשיניים ושאיכשהו זה יגרום בעתיד לפגיעה עצבית ואני אהפוך להיות מאוד רגישה לקור וחום וגם יהיו לי כאבי גב ולא אוכל לסחוב את הילדים שלי כי יהיו לי חולשות בידיים. לא הבנתי הרבה בתחום אז וגם היום אני לא מתיימרת להגיד שאני מבינה. איכשהו היה נשמע לי הגיוני שכל מערכת העצבים קשורה ושמה שהוא אומר היה יכול להיות נכון.
הוא עקר לי שן בינה ובפגישה השלישית רצה לבדוק שהכל בסדר ואין דלקת. בדק את השן ולאחר מכן אמר לי שהוא חייב לבדוק משהו ואולי לעזור לי וביקש שארים את החולצה שלי בגב. הייתי בטוחה שאולי יש לי בעיה כי גם ככה תמיד סבלתי מכאבי גב ובתמימות הרמתי. הוא התחיל לעשות לי עיסוי ואחרי כמה דקות פתח לי את החזייה, הרים לי את החולצה גם מקדימה ונגע לי בחזה והמשיך את העיסוי. אני לא לגמרי זוכרת האם הוא דיבר איתי או לא, רק זוכרת שמהר מאוד הבנתי שזה לא הגיוני אך לא הצלחתי לעשות כלום. היו לי קולות בראש שאמרו שאני צריכה לברוח, שזה לא הגיוני וטבעי ולא מתאים וקולות אחרות שאמרו שאולי אני מגזימה. מה שכן קפאתי במקום ולא הצלחתי לזוז. אחרי כמה דקות או חצי שעה אני באמת לא יודעת הוא אמר לי להתלבש ואמר שבטח עכשיו אתחיל להרגיש יותר טוב. ברחתי משם, התיישבתי על ספסל והתחלתי לבכות בטירוף, אני זוכרת ששאלתי את עצמי האם כדאי ללכת למשטרה לתבוע אותו אבל הייתי חסרת אונים. ידיד שלי היה בחו"ל באותו יום אז התקשרתי לחברה ובכיתי בכי היסטרי בטלפון עד שנרגעתי והחלטתי לחזור הביתה. בבית הורדתי את כל הטריסים והלכתי לישון לכמה שות וזכור לי שקמתי כמעט כמו חדשה. כשהתעוררתי חברה לי הייתה בבית, חזרתי בקצרה על הדברים חצי בצחוק, חצי נבוכה, ושם זה כמעט נגמר.
יום למחרת התקשרתי לידיד שלי וסיפרתי לו והיה לו קצת קשה לקבל את זה, אני זוכרת שהוא היה מצד אחד בהלם ומזועזע ומצד שני לא לגמרי הבין למה אני מדברת על זה ברוגע.
יצא שבמקרה פגשתי את אותו רופא ברחוב כמה פעמים אבל תמיד התרחקתי ממנו ולא אמרתי שלום, היו לנו כמה חברים משותפים, למרות שלא סיימתי לשלם לו על הטיפול והיה לי חוב של כמה אלפים הוא לעולם לא ביקש את הכף וגם לא פנה אליי.
נפרדתי מידיד שלי שנתים לאחר מכן ואיתו מכל החיים שהיו ל, עברתי למקום אחר, חזרתי בתשובה וניסיתי לשכוח מכל החיים שהיו לי. אני מודה שסחבתי סחיטות בנושא זוגיות, אימון בבני אדם וכו שנים בעקבות אותה מערכת יחסים אך לעולם לא ייחסתי את זה למה שקרה עם הרופא. לרופא שינים אני הולכת פעם בעשור אבל גם לא בטוחה שזה בעקבות אותו אירוע.
אחרי הקמפיין של מי טו ובעקבות הרבה דברים שקראתי, שמעתי, וצפיתי בהם הסיפור עלה לזכרוני וקצת קשה לי לעכל אותו. אני מבינה שעברתי התעללות מינית, לא מבינה איך הצלחתי להדחיק את זה כל כך, איך יכול להיות שזה כמעט ולא השאיר צלקת ועברתי כל כך מהר הלאה.
אני מפחדת שיום אחד זה פתאום יופיע בצורה לא בריאה בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
מיכאל דבי22/05/2018לדעתי כדאי שתפני לקבלת טיפול . ישנם מסגרות טובות לנשים דתיות חרדיות שמטפלות בפגיעות מיניות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אח שלי אנס אותי, פוחדת מקבלת סיועחנה01/05/2018
כשהייתי בת 10 אח שלי התחיל לפגוע בי מינית נאנסתי על בסיס יום יומי במשך 5 שנים, התקיפה משפיעה עליי מאוד רע, ואני מאוד חוששת שחיי יעצרו אם לא אשתף. אין לי כסף לממן לעצמי טיפול פרטי ואני ממש חוששת מקבלת עזרה מגוף כולשהו בו לא אוכל להישאר אנונימית. הפחד שלי מחשיפה הוא בעיקר פחד מאח שלי -התוקף. הייתי רוצה לדעת האם ישנה אפשרות לקבלת סיוע ללא רישומים הודות התוקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
עו``ס שירלי קורין01/05/2018יש אפשרות לקבל סיוע חינם באחד המרכזים לנפגעי תקיפה מינית בארץ. כיום בהרבה עיריות יש בתוך מרכזים לשלום המשפחה גם טיפול ספציפי לנפגעות. אין אפשרות לקבל טיפול ללא רישום כלשהו מסיבות טכניות. הטיפול במרכז חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח...
עו``ס שירלי קורין15/05/2018אין אפשרות לקבל טיפול במקום ציבורי ולשמור על אנונימיות. הפרטים נשמרים בצורה חסויה. אין בן משפחה שאמור לדעת שאת מקבלת טיפול בהיותך מעל גיל 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעללות מינית מצד הגרוש בבן שליפופ13/11/2017
הגרוש אבא שלו התעלל מינית מגיל שנה עד ארבע כשהתלוננתי במשטרה סגרו את התיק והרווחה לקחו את הבן לפנימיה שם הוא נפגש עם הגרוש בכוח אני גם עברתי אונס הטרדות וכו מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד דורון ויינרייך13/11/2017שלום
לפנות בהקדם האפשרי לייעוץ משפטי ולקבל החלטות בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי יעזור בנושא
פופ13/11/2017מי מעורכי הדין יכולים לעזור כאן ? פלילי ? גרושין ? מי ? ומה אני עושה עם הבן שלי שלא טופל כמו שצריך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות
עו``ס שירלי קורין24/01/2018לפי הכתוב אני מבינה שהאב התעלל מינית בבן עד היותו בן ארבע. האם הוא מקבל טיפול בפנימיה ע"י מטפל מוסמך בתחום פגיעות מיניות?
האם את שואלת לגביך אם כדאי שתעברי טיפול?
תבהירי את השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מטופל כמו שצריך הבן נמנע מקשר עם בנות
פופ24/01/2018בני הוא כבר נער בן 15 וחצי ולא מטופל כמו שצריך הוא מפחד מבנות מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעללות מינית לפניי שניםמישהי24/01/2018
אני בת 46 אמא ל3 ילדים בגיל 10 בערך עברתי התעללות מינית כמעט יום יומית במשך שנה תמיד הייתי ילדה חברותית ובדרנית אבל עם זאת דכאונית עם השנים גדלתי מצאתי את אהבתי אמי תמיד הזהירה אותי מיחסיי מין עד פחד התחתנתי בגיל 19 בערך 29 שנים עם בעלי כל השנים לא ממש אהבתי סקס זה גרם להמון מתחים ביי לבין בעלי למרות שהוא מאוד אהב אותי עם השנים נכנסתי לדכאון קשה שנים של טיפולים כדורים שיחות לא עזרו יש ימים טובים יש ימים נוראיים עם זאת גדלתי ילדים לתפארת עובדת במשרה מלאה אבל חודשים לא מקיימת יחסים בעלי זורק מילים פוגעות הילדים לא מבינים למה המתח ביננו כי יש המון אהבה אני לא אוהבת ללכת לבתי מלון מהידיעה שצריך לעשות סקס ואם כבר הולכת אני בוכה ומקנא בכל האורחים שנהנים שמחים מתחבקים לאחרונה אני לא מצליחה להבין שחקניות/דוגמניות שאומרות שחוו התעללות מינית איך הצליחו להצשיך בחיים איך הם חושפות את גופן בבגדי ים שמלות חשופות וכו... אני מתביישת להיות עירומה ליד בעלי חיי תקועים אני נורא בספק אם אותם נשים אכן עברו חוויה מינית לא נעימה אני לא שמה בגדיי ים לא לובשת חשוף בא לי לצרוח גם אני עברתי לספר לילדים כדיי שיבינו למה אני לא רוצה לבלות או עם מצביי רוח אבל פוחדת מההשלכות
בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעללות
עו``ס שירלי קורין24/01/2018נשמע שבהחלט כדאי היה שתפני לטיפול.
אשמח לדבר אתך באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?