מידע רפואי
פורומים
- היפנוזה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- הנקה, הנקה נכונה
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- סיעוד
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- זהות מינית, תפקוד מיני
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
- מצב הציפורנייםשלי17/06/2012
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ועד היום דיי הזנחתי אותה אז אני מקווה שאקבל כאן תשובה!
הציפורניים שלי כבר דיי הרבה זמן נורא חלשות, אני שמה מחזק והן עדיין נסדקות מהר מאוד.
רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יש מחזק מומלץ או משהו שיוכל לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הציפורניים - תגובה
מירי דוק17/06/2012יכולות להיות הרבה סיבות לציפורניים חלשות כמו גנטיקה , תזונה , מצב בריאותי ועוד ...
מעבר למחזקי ציפורניים שאת יכולה להשתמש באופן קבוע ניתן לצפות את הציפורניים בג׳ל שהיום מאוד פופולרי.
הג׳ל נותן מעטה חזק לציפורניים ומגן עליהן מהישברות והסדקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד