מידע רפואי
פורומים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- מיאלומה נפוצה, המטולוגיה, לימפומה, קרישה ואנמיה
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- תזונת תינוקות
- פרידות, גירושין, בגידות
- קרדיולוגיה ילדים
- מחלות זיהומיות
- עיסוי, כאבי גב
- אנמיה
- סרטן ורפואה משלימה
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- ויטמינים תוספי מזון
- תמיכה בדיאטה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- מסכה לעור מעורבדוד11/10/2012
הייתי משתמש עם מסכת מור של סומה הרבה
אמרו לי שהם פשתו רגל .
אני צריך המלצה למסכה לעור מעורב אבל מקסומטיקאית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה לעור מעורב - תגובה
מירי דוק11/10/2012אתה מחפש מסכה שתתן לך איזון בפנים בין שומניות לאיזה עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עור
דוד12/10/2012כן אני מחפש מסכה לעור מעורב...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד