שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

בת 9 מתעניינת בדברים מיניים ומחביאה את הדג המת שלה

• בת 9 מתעניינת בדברים מיניים ומחביאה את הדג המת שלה
    אחות מודאגת
    29/05/2018

שלום, אני מודאגת מאחותי הקטנה, בת 9 בכיתה ג'. היא הסתירה ממני את הטלפון שלה וסירבה להגיד לי במה היא צופה וכל פעם שנגעתי לה בטלפון השתוללה. לאחר מכן הסתכלתי בהיסטורית הצפייה שלה ביוטיוב וראיתי שהיא רואה אנשים מבוגרים מתנשקים, לא פורנו אך ממש לא מתאים לגילה והרבה מיניות משודרת.
    בנוסף, היו לה 2 דגי זהב, והיום פתחתי את אחת המגירות בחדר השירותים ומצאתי שם את הדג מת בתוך כוס מפלסטיק. היא לא סיפרה על זה לאף אחד ופשוט השאירה אותו שם. אני מאוד מודאגת משתי הדברים האלה, האם זה נורמלי? איך כדאי לפנות אליה בשני הנושאים?
    חשוב לציין שדברים כאלה לא קרו בעבר ואני מאוד מופתעת ממנה ולא יודעת מה לעשות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאחותי בת ה-9

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לאחות המודאגת

את חייבת לשתף את הוריך בדאגותיך. הרי זה תפקידם לקחת חלק בחינוך שלה ולהתיחס לשלל התנהגויותיה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו