מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- פיברומיאלגיה
- כושר קרבי
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- ביטוח לאומי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- עוטף עזה וסטרס נפשישגית12/05/2019
היי,
אני בת 26 וגרה בעוטף עזה
מילדותי אני חייה ביחד משפחתי בצל הקסאם
חשבתי שזה לא השפיע עלי יותר מידי.
בזמן האחרון שמתי לב שאני קופצת בכל פעם שנטרקת דלת או חלון וזה מפתיע אותי מאוד כי חשבתי שאני בסדר
מה זה?? מה ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוטף עזה
ד``ר נועה ברק21/05/2019שלום שנית
את מתארת תגובות פוסט טראומטיות וזה מובן במציאות בה את חיה.
ישנם טיפולים מצוינים. פני לרופא המשפחה שיוכל לכוון אותך. את מוזמנת גם לפנות לנט"ל -ארגון המטפל בנפגעי טראומה לאומית.
בהצלחחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד