מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- וטרינריה
- רפואת משפחה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- קוסמטיקה טבעית
- שומנים בדם, מחלות לב
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- שאיבת שומן מהזרועותשמנה11/03/2013
שלום,
אני בעודף שמקל של 10 קילו. מה שהכי מפריע לי שיש לי שומן מהזרועות, כמו "כנפיים". כדאי לעשות שאיבת שומן או לנסות לרזות, מה שניסיתי המון בעבר ותמיד עליתי שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהזרועות - תגובה
ד``ר בני מייליק11/03/2013שלום
לרוב, רצוי לרדת במשקל ורק אח"כ לבצע את הניתוח האסטטי הרצוי. כך מבטיחים שהניתוח הוא הניתוח הנכון והאפקטיבי ביותר.
אנא פני ליעוץ אצל כירורג פלסטי המתמחה בתחום זה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד