מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- וטרינריה
- רפואת משפחה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- קוסמטיקה טבעית
- שומנים בדם, מחלות לב
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- המסת שומן בגלי קורדורית בן חמו22/03/2013
שלום רציתי לדעת אם השיטה בגלי קור יעילה ומומלצת? לאיזור הבטן אני בחורה רזה רק יש לי בטן קטנה שמציקה לי אני אחרי לידות בת 33 לא מכוונת הריון, איזה שיטה הכי יעילה ומומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בגלי קור - תגובה
ד``ר בני מייליק23/03/2013שלום דורית
השיטה לטיפול בעודפי שומן באמצעות קור היא שיטה חדשה יחסית.
אני מעדיף לחוות דיעה על שיטה כזו או על כל שיטה חדשנית אחרת רק לאחר צבירת ידע במשך מספר שנים והרבה מאוד מטופלים על יעילות ואפקטיביות השיטה ומידת הבטיחות שלה.
בכל מקרה, על פי הצהרות היצרנים, מדובר בסידרת טיפולים המביאים לשיפור מתון בשכבת השומן התת עורי. השיטה אינה מטפלת ברפיון העור ורפיון שרירי הבטן הנותרים לאחר הלידות.
אם ברצונך לעצב את כל איזור הבטן בתום שלב הלידות בחייך, אני ממליץ על ניתוח מתיחת בטן שיגרום להידוק שרירי הבטן, הסרת ומתיחת העור הרפוי ועיצוב שכבת השומן התת עורי באמצעות שאיבת שומן.
אנא פני ליעוץ עם לכירורג פלסטי המתמחה בתחום זה לקבלת הכוונה מפורטת יותר.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?