שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

המסת שומן בגלי קור

• המסת שומן בגלי קור
    דורית בן חמו
    22/03/2013

שלום רציתי לדעת אם השיטה בגלי קור יעילה ומומלצת? לאיזור הבטן אני בחורה רזה רק יש לי בטן קטנה שמציקה לי אני אחרי לידות בת 33 לא מכוונת הריון, איזה שיטה הכי יעילה ומומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסת שומן בגלי קור

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסת שומן בגלי קור - תגובה

ד``ר בני מייליק
    23/03/2013

שלום דורית
    השיטה לטיפול בעודפי שומן באמצעות קור היא שיטה חדשה יחסית.
    אני מעדיף לחוות דיעה על שיטה כזו או על כל שיטה חדשנית אחרת רק לאחר צבירת ידע במשך מספר שנים והרבה מאוד מטופלים על יעילות ואפקטיביות השיטה ומידת הבטיחות שלה.
    בכל מקרה, על פי הצהרות היצרנים, מדובר בסידרת טיפולים המביאים לשיפור מתון בשכבת השומן התת עורי. השיטה אינה מטפלת ברפיון העור ורפיון שרירי הבטן הנותרים לאחר הלידות.
    אם ברצונך לעצב את כל איזור הבטן בתום שלב הלידות בחייך, אני ממליץ על ניתוח מתיחת בטן שיגרום להידוק שרירי הבטן, הסרת ומתיחת העור הרפוי ועיצוב שכבת השומן התת עורי באמצעות שאיבת שומן.
    אנא פני ליעוץ עם לכירורג פלסטי המתמחה בתחום זה לקבלת הכוונה מפורטת יותר.
    בהצלחה
    ד"ר בני מייליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו