מידע רפואי
פורומים
- חרדות, טראומות, פחדים
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- פילאטיס
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- סקס ונוער
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- רפואת עור משלימה
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
- מתח כרוני מזה כ-25 שנהיובל16/10/2020
שלום ד"ר,
רק עכשיו גיליתי את הפורום שלך ואין הרבה פורומים ברמה הזאת. יישר כוח!
כיום אני כבן 40 ללא כל מחלה אך מגיל 14 בערך אני סובל ממה שאני מגדיר "מתח כרוני" שמתבטא במתח שרירים, קוצר נשימה נוראי ואפס יכולת לישון.
במהלך השנים הייתי באופן פרטי וציבורי אצל מיטב הפסיכיאטרים שנתנו לי ראשי תיבות שונים מה- DSM בעיקר מתחום החרדה (אני לא פוחד מכלום כולל מהמוות) והדיכאון (אני בהחלט לא שמח לסבול).
במהלך השנים טופלתי באדיקות בכ- 20 תרופות שונות שלא הועילו. ברצוני להוסיף פרט מעניין, שאפילו בנזודיאזפינים במינונים מקסימלים כמעט שלא השפיעו. למותר לציין שניסתי גם טיפולים פסיכולוגים ואלטרנביטיים מכל הזרמים והשיטות.
האם יש סיכוי שקנאביס יעזור (ברמה הביורוקרטית אחד הראשי התיבות שהוענקו לי בעבר היה PTSD אך אני אדם בוגר ומתעקש שהבעיה שיש לי היא "מתח כרוני" כפי שהסברתי לעייל)? אם קנאביס לא מומלץ אולי במקרה אתה יכול להמליץ על טיפול/מטפל בבעיה מהסוג הנ"ל? נדמה שהתרופות הקיימות מטפלות בבעיות מנטליות מה- DSM ופחות ממה שאני בפועל סובל.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס ומתח
ד``ר בן עמית22/10/2020שלום,
תודה רבה על המילים החמות! מחזק את ידי בהחלט.
מה שאתה מתאר הוא מורכב, ואין לו "תרופה" או פתרון פשוט. יש המון טכניקות, שעיקרן הוא פסיכותרפיה, לסוגיה. אם רוצה לבוא לאבחון יותר מעמיק - בשמחה רבה.
תודה
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מריחואנה עם חרדות האם יש זנים מתאימים?
אישור לקאנביס רפואי לבחור עם מוגבלת שכלית
אדם נכה ולקויי ראיה ושימוש בקנאביס
הסתיידות בכתף וכתף קפואה האם קנאביס עוזר?
אישור מהיר של קנאביס לאחר תאונה קשה וטיפול בבית
חידוש רישיון לקנאביס רפואי סיכון לסכרת
כיצד אפשר לקבל אישור לקנאביס רפואי?
אישור לקנביס רפואי לאחר כריתת אונה בסרטן ריאה
טיפול בקנאביס לבעיות של חרדה ודיכאון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?