מידע רפואי
פורומים
- פדיקור
- תרופות סבתא
- ניתוחי עיניים, ניתוחי עפעפיים
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- הריון בסיכון גבוה
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- המסת שומן בלייזר
- מחלות המעי הגס
- כושר גופני
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- קרדיולוגיה ילדים
- נוער במצוקה, תמיכה נפשית
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- המלצה על מסקרה ואיילנר היפואלרגניאיריס03/04/2017
יש לי רגישות גבוהה בעיניים ובכל שימוש במסקה ואיילנר העיינים מגרדות לי מאוד וזה עובר רק לאחר מריחת משחת עיניים. זה קורה לי בעיקר בסוף יום או לאחר ניקוי האיפור.
כבר החלפתי מספר סוגים של מסקרות ואיילנר וזה לא עוזר
1.האם יש דרך מומלצת להסיר איפור כדי למנוע את הכניסה של האיפור לעיניים?
2. האם יש חברות מומלצות שהמוצרים שלהם היפואלרגנים וטבעיים כדי שלא יגרמו לי לתגובה אלרגית כל כך חזקה בעיניים?
תודה רבה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת איפור מומלצת לאנשים רגישים במיוחד
יפית קוריש25/04/2017לצערי היא לא קיימת בארץ אבל ישנם אתרים ששולחים אותה לארץ
זאת חברה שמתמקדת במתן פיתרון לאנשים מאוד רגישים
היא נקראת Almay
חפשי אותה בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד