מידע רפואי
פורומים
- מיאלומה נפוצה, המטולוגיה, לימפומה, קרישה ואנמיה
- תאונת עבודה, רפואה תעסוקתית
- תרופות סבתא
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- ביטוח לאומי
- אף אוזן גרון
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- נוירולוגיה ילדים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- איידס, HIV
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
מנהל הפורום

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
- ערכי בטא, האם תקיניםMaya15/10/2024
שלום רב,
אחרי החזרת 2 עוברים על בסיס טבעי.
וסת ב 8/9
אחד יום 3 25/9
השני יום 5 27/9
בטא ראשונה ב 7/10 567
בטא שניה ב 9/10 1128
והיום, מהסקרנות עשיתי בדיקה נוספת ויצאה בטא 18,800
פרוגסטרון סביב 110 בכל הבדיקות.
השאלה שלי, האם הבטא האחרונה לא גבוהה מדי ביחס לשבוע שבו אני נמצאת? מתארת לי שזה שבוע 5+2
מקריאה באינטרנט עלו לי חששות שאולי מדובר בהריון מולארי.
בדיקת דופק עוד שבוע וחצי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי אולטרסאונד לנוכח האפשרות שמדובר בהיריון תאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/10/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד