מידע רפואי
פורומים
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אחרי לידה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- כירופרקטיקה
- ביטוח לאומי
- תרופות סבתא
- אנמיה
- ויטמינים תוספי מזון
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- אורתופדיה ילדים
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- איידס, HIV
- פסיכולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
מנהל הפורום
- בקע טבורי בת 8אמא20/02/2019
שלום הבת שלי בת 8 כבר שנה כל מדי פעם מתלוננת על כאבי בטן
בשנה שעברה שהתחיל התלונה שלה שהכאב מעל הטבור
רופא הילדים הפנה אותו לכירוג ילדים הכירוג כאשר ראה את הטבור שלה אמר יש לה בקע אבל קטן ונתן לנו לעשות us לטבור התשובה הייתה שאין עדות לבקע
והתעלמנו מהבעיה הבת מתפקדת כרגיל אבל מתלוננת כל מדי פעם ודווקא כאשר עושה מאמץ
לאחרונה כמעט חודש היא חזרה להתלונן באותו מקום מעל הטבור
תרבית שתן תקינה תרבית צאוה תקינה
Us בטן תחתונה תקינה מחר יש לה בדיקה ל us בטן עליונה
בדיקת דם תקינה ברזל תקין
בדיקה תבחין נשיפה תקין
עכשוי את השאלה שלי האם לחזור לברר על כיוון של בקע למרות תשובה us שאין עדות לבקע
מה לעשות אפשר עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע על טבורי
פרופ' רפאל יודסין21/02/2019נשמע כמו בקע על טבורי. גורש בדיקה חוזרת ע"י כירורג ילדים מנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......עוד שאלה
אמא21/02/2019תודה על התחיסותך
אבל את השאלה שלי אפשר us לא מדויק עשינו אותו במכון
והתוצאה אין עדות לבקע אבל הכירוג כאשר ראה אותה אמר עש בקע קטן יש התנגדות נכון?הכאב נשאר תמיד איתה באותו מקום מעל הטבור .
אשמח אם תמליץ לי על כירוג או אם יש לך מרפאה לגשת אלייך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל טבורי
פרופ' רפאל יודסין21/02/2019אשמח לראותה בהדסה או במרפאת ייעוץ בקופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?