קושי בלהירדם בלילה

• קושי בלהירדם בלילה
    שילת
    18/04/2013

אני בחורה בת 21 וכבר כמה חודשים שאני לא ישנה טוב עד שממש בשבועיים האחרונים אני לא ישנה בכלל. אני שוכבת על המיטה עוצמת עיניים חושבת שאני ישנה אבל מגלה שאני ערה והשעון עובר מהר פתאום 3 פתאום 5 -6 וכבר בוקר...במהלך היום אני כל הזמן בפחדים מהלילה שאני לא אצליח להירדם..בתחילה לקחתי קלמנרבין להרגע במהלך היום ובלילה לקחתי 2 ולא נרדמתי אח"כ הוספתי כדור בונדורמין בלילה ונירדמתי אבל רק למשך 6/7 שעות ולאח"כ גם זה לא עזר לקחתי את התרופה במשך 10 לילות שהוספתי לה קלמנרבין במשך היום ו2 בלילה ועדיין הגוף לא מרגיש שישנתי השינה לא טובה בכלל...אני יודעת שזה בגלל מתח נפשי שאני עוברת במיוחד בקטע המיני...(בצרכים המינייםם שאיבדו שליטה והולכים לכל מקום שרק אפשר...והמחשבות והתאווה הזאת עושים לי את המתח הנפשי במהלך היום ועוד כל מיני מחשבות מטרידות...) אני כל היום ברדיפה אחרי השינה..מעייפת את עצמי כדי לישון עושה ספורט הרפיות בריכות ומסאז'ים ועדיין לא נירדמת וכשמגיע הלילה ואני ממש ממש ממש עייפה אני לא מצליחה להירדם כי הלחץ חוזר והפחד מחלומות רעים משתק אותי ומשאיר את המוח שלי ערני בזמן שכל הגוף עעיייף מאוד...אני עכשיו על כדור טונייט ועדיין לא נירדמת... מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בלהירדם בלילה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בלהירדם בלילה - תגובה

פרופ' יהודה פינקלשטין
    20/04/2013

שלום רב,
    בעיית היסודית היא הפחדים והחרדה. יש לטפל בבעיה היסודית.
    פני לפסיכיאטר.
    בברכה
    פרופ' יהודה פינקלשטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו