מידע רפואי
פורומים
- יוגה, מדיטציה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- איפור וטיפוח
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- הפרעות אכילה
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- רפואת שיניים
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- שיקום לב
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פסיכולוגיה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- תזונת תינוקות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
מנהל הפורום
- פלטפוס והתאמת סוג נעלייםיוני29/06/2023
שלום פרופ'!
אני בן 39, בעל משקל עודף [במגמה להורידו באופן משמעותי!]
ובעיקר..... בכף רגלי יש פלטפוס. ועוד איזה....
כל פעם שאני ניגש למכון אורתופדי להתאמת מדרסים, הם קוראים לשאר הצוות בשביל שיחזה....
כלומר, פלטפוס שטוח עד אימה.
[קריסת קרסול וכו']
כרגע לאחר כמה חודשים שלצערי נאלצתי ללכת על נעלי 'הוקה' ללא המדרסים, הגיעה פתאום בעיה חדשה. כאב בברך [עם נפיחות בצקתית קלה בחלק התחתון והחיצוני של הברך].
יש ברשותי מדרסים חדשים ביו מכנים בהתאמה אישית, ואני מעוניין להשתמש בהם+ תרגילים ביתיים לחיזוק הברך וכד' ועי"כ בעז"ה להחזיר את הברך לאיתנה.
א. אשמח להמלצות כלליות ופרטיות במקרה הנ"ל
ב. בעיקר אשמח להמלצה לסוג נעל [ברמת חברה ודגם] שמתאימה לי. בעבר נעלתי נעלי ניו באלאנס N990 והן היו מוצלחות בצורה מעוררת התפעלות, אך כיום לא ניתן להשיגן.
תודה רבה מראש
[יש לי תור לאורתופד, אך רק בעוד כמה שבועות.... לכן אשמח לעזרה שלך כעת]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי פלטפוס?
דניאל א. וייס02/07/2023שלום וברכה
איני חושב שיש כאן בעית נעליית
יש להתייחס לבעיה המבנית והמכנית של הרגל
כדאי שתראה פודיאטור - יעשו לך בדיקה ביומכנית ובהתאם לשקול טיפול נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?